Oldal frissítése

BIO-OIL Purcellin Oil 60ml

4 290 Ft

BIO-OIL Purcellin Oil 60ml

Szeretnéd, hogy a bőröd hidratált és puha legyen? Akkor próbáld ki a jól ismert BIO-OIL testápoló olaját, amely az alábbi bőrtípusra ajánlott: érzékeny és száraz. A testápoló olaj leginkább hidratáló, regeneráló és bőrpuhító hatást vált ki. A kiszáradt bőr természetes regenerációs folyamatáról az olaj fő összetevőjét képező vitaminok gondoskodnak. A flakonban a tiszta természet egy darabja és egy teljesen mérgezésmentes termék található. Olyan aktív hatóanyagokat használtak fel a masszázsolaj gyártása során, mint kamilla, levendula, körömvirág, a-vitamin és e-vitamin. A kiváló BIO-OIL masszázsolaj striára és hegre kínál kezelést, hiszen puhává teszi a bőr felszínét, és javítja annak feszességét.

BIO-OIL Purcellin Oil 60ml testápoló olaj fő tulajdonságai

  • Bőröd gyönyörűen puha és tökéletesen hidratált lesz
  • Hatás: hidratáló, regeneráló és bőrpuhító
  • Vitaminos összetétel van
  • A kiváló BIO-OIL testápoló olaj érzékeny és száraz bőrtípusra ajánlott
  • A testápoló olaj aktív hatóanyagai a következők: kamilla, levendula, körömvirág, a-vitamin és e-vitamin
  • A neves BIO-OIL masszázsolaj striára és hegre ajánl remek megoldást
  • Max. űrtartalma: 60 ml

Összetétel

PARAFFINUM LIQUIDUM, TRIISONONANOIN, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, ISOPROPYL MYRISTATE, RETINYL PALMITATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, CALENDULA OFFICINALIS EXTRACT, GLYCINE SOYBEAN OIL, BISABOLOL, TOCOPHEROL, PARFUM, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, AMYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, COUMARIN, EUGENOL, FARNESOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL, CI 26100

Paraméterek

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Regeneráló, Bőrpuhító
Specifikáció Toxinmentes

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Striára, Hegre

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Összetétel

Összetétel jellemző Vitaminos

Űrtartalom

Űrtartalom 60 ml

Típus

Típus Uniszex
Kód:  KSTE3089
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  6001159111344

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15