Oldal frissítése

BIO GENEDENS fehérítő aktív szénnel, 75 ml

1 590 Ft

BIO GENEDENS fehérítő aktív szénnel, 75 ml

A fogkrém és a fogkefe használata a reggeli és esti rutin része. Nézz körül, és keress olyan termékeket, amelyik megfelelnek az igényeidnek. A fehérítő hatással rendelkező BIO GENEDENS fogkrém fehéríti a fogakat, ugyanakkor gondoskodik az íny egészségéről és a fogzománc megfelelő állapotáról. Nincs fluorid az összetételében, így kiváló választás azok számára, akiknél allergiás reakció alakulhat ki a fluoridra. A fluoridmentes fogkrém nagyszerű védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen, miközben remineralizálja a fogzománcot is. Bizonyára jól jön, hogy szulfátmentes. Ez a BIO fogkrém nagyszerű megoldás a szájüreg és a fogak gyengéd ápolására. Nem terhel majd mesterséges illatanyagokkal, aromákkal és kémiai, habképző adalékanyagokkal. Elérheted, hogy fogaid csodásak, mosolyod ragyogó, ínyed pedig egészséges legyenek, így érdemes elkezdeni a príma BIO GENEDENS fogkrém használatát a megfelelő minőségű fogkefével együtt.

Fogkrém BIO GENEDENS fehérítő aktív szénnel, 75 ml ...

A remek BIO GENEDENS fehérítő aktív szénnel, 75 ml fogkrém alapvető paraméterei

  • A fehérítő hatású BIO GENEDENS fogkrém eltávolítja a csúnya elszíneződést
  • Összetétele fluoridmentes
  • Teljesen szulfátmentes
  • Kizárólag tisztán természetes összetevőkből készül
  • A kíméletes BIO GENEDENS fogkrém használata után sokáig friss lesz a lehelet

Összetétel

AQUA, SORBITOL, HIDRATÁLT SZILÍCIUM-DIOXID, GLYCERIN,, POLYSORBATE 60, CINK-KÓKUSZ-SZULFÁT, ZEOLITE, AROMA*, CELLULOSE GUM, SZÉNPOR, NÁTRIUM-KARBONÁT, NÁTRIUM-SZACHARIN, CINC-CITRÁT, EUGENOL, LIMONENE, LONALOOL*MENTA

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Fogfehérítéshez

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes, Szulfátmentes, BIO
Kód:  ZUB2154
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8002140021305

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15