Oldal frissítése

BIO GENEDENS érzékeny fogakra, 75 ml

1 590 Ft

BIO GENEDENS érzékeny fogakra, 75 ml

Ahhoz, hogy a fogkrém a legjobb hatással legyen a fogaidra, mindig válaszd a saját igényeidnek leginkább megfelelő készítményt. A kiváló BIO GENEDENS fogkrém kedvelt készítmény az érzékeny fogakkal rendelkező emberek körében. Különleges összetételének köszönhetően csökkenti a fogak érzékenységét és enyhíti a kellemetlen fájdalmat. Összetétele fluoridmentes, így megfelelő az olyan allergiás személyek számára, akik ki ha érintkeznek fluoriddal, kontakt dermatitis alakul ki náluk. A fluoridmentes fogkrém bizonyítottan véd a fogszuvasodástól, és remineralizálja a fogzománcot. Bizonyára jól jön, hogy szulfátmentes. Ez a BIO fogkrém remek választás a szájüreg és a fogak kíméletes ápolására. A természet világából származó, minőségi összetevőkkel készült. Annak érdekében, hogy mosolyod ragyogó, fogaid pedig szépek és egészségesek legyenek, érdemes elkezdeni az isteni BIO GENEDENS fogkrém használatát az igényeknek megfelelő fogkefével együtt.

Fogkrém BIO GENEDENS érzékeny fogakra, 75 ml ...

A nagyszerű BIO GENEDENS érzékeny fogakra, 75 ml fogkrém lényeges tulajdonságai

  • A nagyszerű BIO GENEDENS fogkrém érzékeny fogak esetén ajánlott, csökkenti a fogfájást
  • Nincs fluorid az összetételében
  • Szulfátmentes készítmény
  • A természetből származó összetevőkkel készült
  • A nagyszerű BIO GENEDENS fogkrém hosszú ideig friss leheletet biztosít

Összetétel

GLICERIN, AQUA, HIDRATÁLT SZILÍCIUM-DIOXID, KÁLIUM-NITRÁT, HIDROXIAPATIT, CINK-KÓKUSZ-SZULFÁT, AROMA*, CELLULOSE GUM, PVM/MA KOPOLIMER, BETAINE, NÁTRIUM-KARBONÁT, CI 77891, NÁTRIUM-SZACHARIN, TETRASODIUM-PIROFOSZFÁT, GLUCOMANNAN, LIMONENE, EUGENOL, LINALOOL. *MENTA

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes, Szulfátmentes, BIO
Kód:  ZUB2152
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8002140021206

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05