Oldal frissítése

BIELA PERLA Whitening Egészséges íny 75 ml

4,9 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BIELA PERLA Whitening Egészséges íny 75 ml

Ahhoz, hogy a fogkrém kiemelkedően ápolja a fogaidat, válaszd ki a neked és igényeidnek leginkább megfelelő típust. A nagyszerű BIELA PERLA fogkrém az univerzális típusba tartozik, amelyre támaszkodhatsz a mindennapi szájhigiénia során. A fogszuvasodás miatt gyakran fogorvoshoz forduló emberek életét megkönnyíti a magasabb aminfluorid-arány, amely minimalizálja a baktériumpopulációt, ezáltal csökkenti a fogszuvasodást. A szuper BIELA PERLA fogkrém űrtartalma činí 75 ml. A príma mentolos íznek köszönhetően a fogmosás mindenki számára kedvenc tevékenységgé válik. A szép fehér, egészséges fogak és a friss lehelet érdekében ajánljuk a príma BIELA PERLA fogkrém használatát egy nagyszerű fogkefével együtt.

A nagyszerű BIELA PERLA Whitening Egészséges íny 75 ml fogkrém legfontosabb paraméterei

  • Az általános BIELA PERLA fogkrém remek készítmény a mindennapi fogápoláshoz
  • Speciális formulája védelmet nyújt a fogszuvasodás kialakulása ellen
  • A készítmény térfogata 75 ml
  • A fogápolást remek élménnyé varázsolja a fogkrém mentolos íze
  • Az ízletes BIELA PERLA fogkrém hosszú ideig frissen tartja a leheletet

Összetétel

Szorbit*, Aqua*, Glicerin*, Hidratált szilícium-dioxid*, Sodium Citrate, Nátrium-lauril-szulfát, Cellulózgumi*, Kálium-nitrát, Mentha Piperita olaj*, Sodium Fluoride, Citrus limon héjolaj*, Propylene Glycol, Xantán gumi, Sodium Saccharin, Eugenia Caryophyllus virágolaj*, Agrimonia Eupatoria kivonat*, Methylparaben, Salvia Officinalis kivonat*, Glükóz-oxidáz*, Bisabolol*, Limonén, Eugenol*. Nátrium-monofluorfoszfátot tartalmaz 1 300 ppm F-.

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1721
Termékszám:  8588000716777

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05