Oldal frissítése

BIELA PERLA Whitening dohányosoknak 75 ml

4,9 12 értékelés
2 790 Ft

BIELA PERLA Whitening dohányosoknak 75 ml

A fogkrém és a fogkefe használata a reggeli és esti rutin része. Nézz körül, és keress olyan termékeket, amelyik megfelelnek az igényeidnek. A szuper BIELA PERLA fogkrém kifejezetten dohányosok számára lett kifejlesztve annak érdekében, hogy hatékony tisztítsa és fehérítse a fogaikat. Eltünteti a nikotin, a vörösbor vagy a kávé okozta foltokat, valamint alapos tisztítást biztosít a fogaknak. A fogfehérítő BIELA PERLA fogkrém nemcsak a fogszerkezetben lévő színes pigmenteket távolíthatja el, hanem gondoskodik az íny és a fogzománc egészségéről is. Hozzájárul az érzékeny íny gyógyulásához, és megbízhatóan megállítja a vérzést. Gyakori használat esetén erősíti a fogzománcot, és védőréteget képez. Mindemellett csodásan fényessé teszi a fogakat. A gyakori fogszuvasodástól szenvedő embereknek minden bizonnyal enyhülést hoz a magasabb aminfluorid-tartalom, amelynek köszönhetően a baktériumok száma csökken, a fogszuvasodás pedig könnyebben elkerülhető. A hatékony BIELA PERLA fogkrém térfogata činí 75 ml. A mennyei mentolos íznek köszönhetően a fogmosás mindenki számára kedvenc tevékenységgé válik. Az egészséges fogak, a friss lehelet és a fehér fogak megőrzéséhez ajánlott kipróbálni a kellemes BIELA PERLA fogkrém használatát egy jól megválasztott fogkefével együtt.

A szuper BIELA PERLA Whitening dohányosoknak 75 ml fogkrém alapvető tulajdonságai

  • A kíméletes BIELA PERLA fogkrém remek megoldás arra, hogy megszabadulj a vörösbor-, kávé- és nikotinfoltoktól
  • A fehérítő hatású BIELA PERLA fogkrém segít eltávolítani a fogakon megjelenő foltokat
  • Védelmet nyújt az érzékeny íny számára és megelőzi a vérzést
  • A mindennapos használat után megerősödött fogzománc lesz a jutalmad
  • Összetételének köszönhetően megakadályozza a fogszuvasodást
  • A fogkrém térfogata 75 ml
  • A fogmosást még érdekesebbé teszi a fogkrém mentolos íze
  • A szuper BIELA PERLA fogkrém megtartja a fogak egészségét és a gyönyörű mosolyt

Összetétel

Összetevők: Szorbit*, Aqua*, Glicerin*, Hidratált szilícium-dioxid*, Sodium Citrate, Cellulózgumi*, Eukaliptusz Globulus levélolaj, Nátrium-lauril-szulfát, Kálium-nitrát, Metil-szalicilát, Sodium Saccharin, Eugenia Caryophyllus virágolaj*, Mentol*, Sodium Fluoride, Xantán gumi, Glükóz-oxidáz*, Methylparaben, Propylene Glycol, Eugenol*, Limonén, Cl 74160. Nátrium-fluoridot tartalmaz 1 300 ppm F-.

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Dohányosoknak

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1722
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8588000716647

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10