Oldal frissítése

BI-OIL Gel 50 ml

4,8 8 értékelés
2 790 Ft

BI-OIL Gel 50 ml

A BI-OIL Gel 50 ml-es száraz bőrre tervezett gél innovatív bőrápolást kínál a száraz bőr számára. Egyik legnagyobb előnye az egyedülálló összetétele, amelynek alapja elsősorban az olaj, hiszen a termékben a vizet olajjal helyettesítették. A gél megakadályozza a bőr természetes olaj rétegének sérülését. A termék mindösszesen 3%-ban tartalmaz vizet, amely éppen elég a nedvesítő anyagok feloldásához. A BI-OIL gél eredményesen ápolja a száraz és a dehidratált bőrt, gondoskodik a bőr hidratálásáról és megelőzi annak kiszáradását is. Emellett a BI-OIL olajat shea vajjal és más olajokkal dúsították, amelyek megelőzik a nedvességvesztést. A termék nem komedogén és még az érzékeny bőr számára is alkalmas.
Hatóanyagok:

  • a Bi-Oil termékben megtalálható olaj shea vajat és más olajokat tartalmaz, amelyekkel hidratálja a bőrt és megakadályozza a nedvességvesztést.

Használata:
Vigyél fel egy kis mennyiséget a száraz bőrre szükség szerint. Használj kevesebbet, amikor krémmel együtt alkalmazod. Ne használd sérült bőrfelületen vagy bőrirritáció esetén. Kerüld a szemmel történő érintkezést. Amennyiben szembe kerülne, alaposan öblítsd ki vízzel. Gyermekektől elzárva tartandó.
Bőrtípus:
A készítmény száraz vagy nagyon száraz bőrre ajánlott.
Térfogat:
100 ml
Összetétel:
Paraffinum Liquidum, Isopropyl Palmitate, Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Aqua, Isopropyl Myristate, Urea, Caprylic/Capric Triglyceride, Isostearyl Isostearate, C26-28 Alkyl Dimethicone, Sodium Lactate, Gluconolactone, Sodium PCA, Sodium Hyaluronate, Octyldodecyl PCA, Sucrose Laurate, Sucrose Stearate, Lactic Acid, Lanolin, Butylene Glycol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Bisabolol, Helianthus Annuus Seed Oil, Silica, Glycine Soja Oil, BHT, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Tocopherol, Anthemis Nobilis Flower Oil, Calendula Officinalis Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Parfum, Citronellol, Farnesol, Limonene, Linalool, CI 17200.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum, Természetes kozmetikum

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Regeneráló, Tápláló, Bőrpuhító
Specifikáció Natúr
Kozmetikum sorozat Bambuszos

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Terméktípus

Terméktípus Olaj, Gél

Rendeltetés

Meghatározás Test

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz
Kód:  KSPL23437
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  6001159128908
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05