Oldal frissítése

BEVIRO Természetes sampon hajhullás ellen 500 ml

4,6 7 értékelés
9 990 Ft

BEVIRO Természetes sampon hajhullás ellen 500 ml

Szeretnéd, ha a hajad mindig elbűvölően szép lenne? Akkor a(z) Beviro 500 ml kapacitással bíró samponja biztosan magával ragad. Kifejezetten azoknak a szőkéknek ajánlott, akik előnyben részesítik a hűvös szőke színt. Természetesen ez a típusú sampon nem helyettesíti a rendszeres hajmosást, viszont nagyszerű a szín világosítására. Ez a természetes sampon rendkívül gyengéd a hajhoz és mindent megad számára, amire szüksége van. A(z) BEVIRO Természetes sampon hajhullás ellen 500 ml minden hajtípusra, öregedő és őszülő és gyenge és ritkuló hajra pompás választás. Női és férfi hajra tökéletes. Hogyha szeretsz folyékony (klasszikus) konzisztenciájú samponokat használni, ez a típus biztosan tetszeni fog. Nagy segítség ritkuló hajra. Összetételének hála hatékony regeneráló szer. Ez a(z) alkoholmentes és szilikonmentes sampon komplex gondoskodást nyújt a hajadnak.

A(z) BEVIRO Természetes sampon hajhullás ellen 500 ml sampon legfőbb jellemzői

  • Használatával a haj szép és egészséges lesz
  • Eltávolítja a nem kívánt sárga árnyalatot
  • A(z) Beviro sampon teljes űrtartalma 500 ml
  • Minden hajtípusra remek választás
  • Férfiaknak és nőknek is tökéletes
  • Ez egy természetes sampon
  • Óriási segítség a hajhullás megelőzésére
  • Hidratált hajat eredményez
  • A(z) BEVIRO Természetes sampon hajhullás ellen 500 ml sampon típusa: folyékony (klasszikus)
  • Összetétel: alkoholmentes és szilikonmentes

Összetétel

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Dinátrium-kokoil-glutamát, Coco Glucoside, Gliceril-sztearátok, Nátrium-klorid, Cink-citrát, Magnesium Sulfate, Allantoin, Caffeine, Sodium Hyaluronate, Xantán gumi, Malachit kivonat, Nátrium-olivamfo-acetát, Nátrium édesmandula-amphoacetát, Sericin, Citromsav, Kálium-szorbát, Panthenol, Butylene Glycol, Lizin, Histidine, Arginine, Aszparaginsav, Treonin, Szerin, Glutamic Acid, Prolin, Glycine, Alanin, Valine, Izoleucin, Leucin, Tirozin, Fenilalanin, Paullinia Cupana magpor, Maltodextrin, Karamell, Cannabis Sativa magkivonat, Cannabis Sativa Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Hydrolyzed Keratin, Nátrium benzoát, Benzil-alkohol, Parfüm, Limonene, Linalool, Geraniol

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Alkoholmentes, Szilikonmentes

Hatás

Hatás Hajhullás, Regeneráló hatás, Tápláló hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra, Öregedő és őszülő, Gyenge és ritkuló

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  KSVL6796
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594191203248

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20