Oldal frissítése

BEVIRO Bergamia Wood hajra és szakállhoz (nagy)

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BEVIRO Bergamia Wood hajra és szakállhoz (nagy)

Lepd meg az egyik szerettedet vagy saját magadat a Be-Viro professzionális férfi szakáll- és hajápoló kozmetikai márka ajándékszettjével. Ezek a termékek tökéletesen hidratálják és táplálják a szakálladat és a hajadat, helyreállítják azok egészségét és ragyogását. Mindennapos használatuk mellett gyorsabban és sűrűbben növekedhet a szakállad. A Bergamia Wood készlete magában foglalja a szakállápoló olajat, a szakállbalzsamot, a 2 az 1-ben sampont és egy szakállfésűt is. A Be-Viro kozmetikumokkal elérheted azt a szakállat, amelyről mindig is álmodtál, és azt a hajat, amelyet garantáltan mindenhol megirigyelnek.

A Be-Viro Bergamia Wood ajándékkészlet főbb jellemzői

  • A termékek táplálják és hidratálják a hajat, a szakállat és a bőrt
  • A Be-Viro balzsam elősegíti a szakáll sűrűségét és növekedését
  • A szilárd állagú balzsam segíti a szakáll megformázásában
  • A Be-Viro olaj növeli a szakáll fényét és rugalmasságát
  • Hidratálja és puhává teszi a szakáll alatti bőrt
  • A 2 az 1-ben Be-Viro sampont a haj és a szakáll számára tervezték

Be-Viro haj- és szakállsampon

A Be-Viro 2 az 1-ben sampon egy tökéletes segítőtárs a haj és a szakáll ápolásában. A sampon kifogástalanul távolítja el a szennyeződéseket a hajból és a szakállból és gyengéden zsírtalanít is, így eredményez egészséges és ragyogó hajat és szakállat, illetve ápolja a szakáll alatti bőrt is. A sampont használhatod minden nap, hiszen nem tartalmaz semmilyen káros hatóanyagot, csak is természetes és bőrbarát összetevőket. Ezt a sampont és az összes többi Be-Viro terméket a Cseh Köztársaságban készítették prémium minőségű alapanyagokból. A sampon a szokásosnál több pantenolt tartalmaz, amely elősegíti a bőr gyógyulását, támogatja a regenerálódását és hidratálja a bőrsejteket.

Használat:
Vidd fel a nedves hajra és a szakállra, hagyd habozni, majd alaposan öblítsd le.

Be-Viro szakállolaj

A BE-VIRO Cédrus, Fenyő, Bergamott szakállápoló olaj a természetes férfi kozmetikumokat gyártó cseh márka nagyszerű terméke, amely elsősorban a felhasznált anyagok minőségéről, a termékeik tiszta összetételéről és letisztultságáról ismert. Az olaj gondosan válogatott tápláló anyagok keveréke, pontosabban a cédrus, fenyő és lédús bergamott illóolajoké, amelyek kellemes, férfias illatot biztosítanak a szakállnak. A szakállolaj megnyugtatja a szakáll alatti bőrt és hidratálja is azt. E-vitamin tartalmának köszönhetően fokozza a szakáll növekedését és minőségét is. Éppen ezért ez a Be-Viro szakállolaj olyan alapvető szükséglet, amely hozzájárul a tökéletes megjelenéshez.

Hatóanyagok:

  • Rizsolaj - puhává teszi és regenerálja a szakáll alatti bőrt, kiváló bőrápoló tulajdonságokkal bír, táplálja és hidratálja a szakállat és ragyogást kölcsönöz
  • Mandulaolaj - hidratálja és megnyugtatja a szakáll alatti bőrt, gazdag az esszenciális zsírsavakban, vitaminokat és ásványi anyagokat biztosít, védelmet nyújt a külső hatásokkal szemben
  • Avokádóolaj - megakadályozza a bőr viszketését, erőteljes, vitaminokban gazdag antioxidáns, véd az UV sugárzástól, lágyítja és regenerálja a szakállad és elősegíti a növekedését
  • Jojobaolaj - védi a szakállat a külső hatásoktól, táplál, puhaságot és ragyogást biztosít
  • Ricinusolaj - táplálja a szakállat, fényessé teszi és elősegíti a növekedését
  • E-vitamin - hidratáló és gyulladásgátló hatással bír, támogatja a szakáll növekedését és javítja a minőségét, csökkenti a szakáll töredezettségét, erőteljes antioxidáns

A felhasználása:
Csepegtess olajat a tenyeredbe és gyengéden masszírozd be a szakállba és a szakáll alatti bőr be. Az ajánlott olajmennyiség egy alkalomra 4-8 csepp.

Összetétel:
Avokádóolaj, jojobaolaj, mandulaolaj, ricinusolaj, rizsolaj,  bergamott olaj, cédrusolaj, fenyőolaj, E-vitamin

Tápláló Be-Viro szakállbalzsam

A BE-VIRO Cédrus, Fenyő, Bergamott szilárd állagú szakállbalzsam egy olyan egyedülálló termék, amelyet a bőr és a száraz, makacs és töredezése hajlamos szakáll mindennapos ápolására fejlesztettek ki. Nagyszerűen formázható vele a szakáll és megkönnyíti a kívánt stílus kialakítását is. Emellett gondoskodik a szakáll számára szükséges táplálásról és támogatja a növekedését is. Rendszeres használatával megelőzheted a száraz és töredezett szakállat. Megakadályozza a száraz és viszkető bőrt azáltal, hogy a fenyőerdő kellemes illatával hidratálja és teszi bársonyosan selymessé a bőrt. A szakállbalzsam összetételét tápláló shea vajjal és argánolajjal dúsították. A vintage stílusú praktikus kiszerelésével elengedhetetlen segítőtárssá válik utazásokkor.

Hatóanyagok:

  • A shea vaj gondoskodik a szakáll és a bőr ápolásáról, megerősít, táplál és véd
  • A jojobaolaj kívülről nyújt védelmet a szakállnak
  • A ricinusolaj belülről biztosítja a szükséges tápanyagokat
  • Az argánolaj regenerál és lelassítja a sejtek öregedését
  • A kókuszolaj megvédi a bőrt a káros környezeti hatásokkal szemben
  • A kandelilla viasz puha és selymes szakállat kölcsönöz

Használat:
Kend el a megfelelő mennyiségű szakállbalzsamot a kezedben és masszírozd be a szakálladba és a szakáll alatti bőrbe. Alakítsd ki a kívánt formát. Figyelj arra, hogy ne kerüljön a szemedbe.

Összetétel:
Argánolaj, jojobaolaj, kókuszolaj, ricinusolaj, shea vaj, kandelilla viasz, bergamottolaj, cédrusolaj, fenyőolaj, E-vitamin.

Be-Viro borotválkozó gél

Amennyiben tökéletesen sima és zökkenőmentes borotválkozásra vágysz bőrirritáció nélkül, akkor a Be-Viro borotválkozó gélt Neked találták ki. A gél áttetsző, így egyetlen szőrszálat sem tévesztesz szem elől, és pontosan látni fogod, hol kell megborotválkoznod. A borotválkozó gél babassu olajat és aloe verát tartalmaz, tehát páratlanul táplálja és hidratálja a bőrt. Emellett összehúzza a pórusokat és segít a kisebb sebek gyógyításában is a benne található allantoinnak köszönhetően. A Be-Viro Transparent Shaving Gel olyan nagyszerű állaggal érkezik, amely lehetővé teszi a simább borotválkozást és kellemesen puha bőrt kölcsönöz a borotválkozás után.

Használat:
Vidd fel egyenletesen a bőrödre az ujjaiddal. Borotválkozás után alaposan öblítsd le. Kerüld a szem környékét. A termékben található esetleges csomók nem a termék hibájából fakadnak, ez csupán a minőség és a tiszta hozzávalók bizonyítéka. Így válik ki a zsírsav a shea vajból.

Összetétel:
aqua, glycerin, propylene glycol, babassu oil glycereth-8 esters, carbomer, panthenol, polysorbate 80, aloe barbadensis leaf juice, allantoin, potassium sorbate, sodium benzoate, alcohol denat., phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, menthol, sodium hydroxide, parfum, hexyl cinnamal, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, limonene, linalool


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi
Típus Szakállápolás, Bőrápolás, Hajápolás
Kód:  HOL334
Termékszám:  8594191200230

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10