Oldal frissítése

BEVERLY HILLS Formula Professional White Whitening Kit

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BEVERLY HILLS Formula Professional White Whitening Kit

A BEVERLY HILLS Formula Professional White Whitening Kit fogfehérítő készlet hosszan tartó eredményt kínál és segítségével élénk, fehér mosolyt érhetsz el otthon, kényelmesen. A szettben 28 fehérítő szalagot és egy fehérítő tollat találsz. Ez a tökéletes fehérítő duó biztonságos mennyiségű hidrogén-peroxidot tartalmaz, és hatékony, professzionális fogfehérítést biztosít. A fehérítő tollat úgy tervezték, hogy meghosszabbítsa a fehérítő szalagok hatását, például útközben vagy a munkahelyen. A tollban és a szalagokon található hidrogén-peroxid antimikrobiális tulajdonságainak köszönhetően segít a szájüreg betegségeinek kezelésében is, mint pl. a lepedék, az ínygyulladás vagy a vérző íny. 

A BEVERLY HILLS Formula Professional White Whitening Kit készlet legfontosabb jellemzői

  • Fogfehérítő készlet 2 az 1-ben
  • Új, továbbfejlesztett szalagok a fogfehérítéshez, kényelmes, otthoni használatra
  • A hatékony és biztonságos professzionális fogfehérítésért
  • A mellékelt, innovatív fehérítő toll a fehérítő szalagok fehérítő hatásának meghosszabbítását szolgálja
  • A készlet biztonságos mennyiségű hidrogén-peroxidot tartalmaz
  • BEVERLY HILLS Formula  Professional White Whitening Kit készlet az élénk, ragyogóan fehér mosolyért
  • Professzionális fehérítést kínál öt egyszerű lépésben
  • A csomag 28 fehérítő szalagot (14 a felső és 14 az alsó fogakhoz) és egy fehérítő tollat tartalmaz

Használati utasítás: 
Használd naponta egyszer, lehetőleg rendszeresen, egymást követő napokon a maximális fehérítő hatás érdekében. Használat előtt ellenőrizd, hogy szárazak-e a fogaid. Nyisd ki a felső és az alsó fehérítő szalagot tartalmazó fóliatasakot. Vidd fel a fehérítő szalagot először az alsó, majd a felső fogakra. Hagyd a szalagot a fogakon legfeljebb 1 órán át. Távolítsd el mindkét szalagot, és öblítsd ki a szádat, hogy a fogaidról eltűnjenek a gélmaradványokat.

Figyelmeztetés: 
Tartsd távol gyermekektől. A terméket 18 év alatti személyek nem használhatják. Ne nyeld le. Kerüld a szembejutást. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal öblítsd ki. Ne használd, ha ínybetegséged vagy fekélyed van, ha vérzik az ínyed vagy érzékenyek a fogaid. Ha irritáció lép fel, azonnal hagyd abba a használatát. A fogfehérítő szalagokat tilos terhesség és szoptatás alatt használni. A legjobb eredmény elérése érdekében használd a Beverly Hills Formula Professional White Black Pearl Whitening vagy a Beverly Hills Formula Professional White Sensitive Whitening fogkrémet.


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem
Kód:  ZUB957
Termékszám:  5020105003237

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05