Oldal frissítése

BEVERLY HILLS Black 100 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BEVERLY HILLS Black 100 ml

Tisztítsd fogaid és mutasd meg ragyogó mosolyod, hogy mindenkit rabul ejtsen. A Beverly Hills Formula fehérítő fogkrém megfelelő csillogást ad fogaidnak. Gondoskodj fogaidról és ínyedről a 100 ml-es fehérítő fogkrém segítségével. Az aktív szenet tartalmazó készítmény eltávolítja a fogakról a kellemetlen elszíneződéseket, és visszaadja számukra fehérségüket és tisztaságukat. Adj esélyt ennek a friss menta ízzel rendelkező ír csodának, és élvezd a ragyogó mosolyt.

A Beverly Hills Formula White Black 100 ml-es fehérítő fogkrém legfőbb jellemzői

  • Fehérítő hatás az aktív szénnek köszönhetően
  • Friss menta íz
  • A Beverly Hills Formula normál fogakra alkalmas 

Összetétel:
Aqua, Sorbitol, Hydrated SIlica, Glycerin, Pentasodium Triphosphate, Tetrasodium Pyrophosphate, Sodium Lauryl Sulphate, Aroma, PEG-32, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Charcoal Power and Limonene, Contains: Sodium Fluoride 0,31 % w/w (1400 ppm)


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Aktív szénnel

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 100 ml
Kód:  ZUB390
Termékszám:  5020105002575

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15