Oldal frissítése

Beurer MP 60

4,4 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Beurer MP 60

A Beurer MP 60 professzionális manikűr- és pedikűrkészlet kiváló választás a köröm és a lábfej ápolására, csinosítására. Búcsút mondhat az elhanyagolt körmöknek és a sarkon kialakuló bőrkeményedéseknek. Ez az elektromos manikűrkészlet ideális megoldás a lábfej bőrkeményedéseivel és az ápolatlan körmökkel való folyamatos küzdelemre. A készülék könnyen kezelhető és előnye a fokozatmentes sebességszabályozás. A készülék használatakor kérjük vegye figyelembe a gyártó figyelmeztetéseit és ajánlását.

A Beurer MP 60 manikűr- és pedikűrkészlet három fő reszelő rátétet és egy hat darabos kiegészítő készletet tartalmaz. A készülék jobb- és balmenetes forgásával könnyű kezelhetőséget biztosít. A kényelmes hordozhatóság és tárolás érdekében a készletet praktikus hordtáskával együtt kínáljuk. A láb teljes körű ápolása nem csak nyáron, hanem egész évben fontos. A testápolás egyik legnagyobb kihívása a lábfej bőrkeményedéseinek kezelése. Ha szeretné, hogy bőre sima és puha maradjon, fürdéskor a megfelelő hidratáló és vitalizáló krém használata után, szükséges a bőr rendszeres kezelése. Kényeztesse magát szemrevaló körmökkel és bőrrel a Beuer MP 60 manikűr- és pedikűrkészlet segítségével.
Műszaki adatok:
Fordulatszám:
2600 - 6100 fordulat/perc (fokozatmentesen szabályozható)
Tartozékok:
3 tartozék
Fordulatirány:
Jobb- és balmenetes

Paraméterek

Tápellátás

Áramforrás Hálózati - 230 V

Tulajdonságok

Csomag része Utazótok, Töltő
Fordulatszám 6 100 ford/perc
Kód:  BEU150d
Termékszám:  BEU-MP60

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20