Oldal frissítése

BELLA Baby Happy New Born 1-es méret (78 db)

4,7 56 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BELLA Baby Happy New Born 1-es méret (78 db)

A Bella Baby Happy New Born pelenkák az újszülöttek számára készültek. Jellemzőik speciálisan azon gyermekek fejlődési szakaszához igazodnak, akiknek súlya 2-5 kilogramm között mozog. A Bella Baby Happy New Born kiváló minőségű anyagból készül, és a gyártó különös gondot fordít a pelenkák puhaságra, a finomságra, valamint arra, hogy kiküszöbölje a baba érzékeny bőrén gyakran előforduló irritációt és a kiütéseket. A Bella Baby Happy New Born pelenkákat alapvetően a kényelem, a nagyszerű légáteresztő képesség és a könnyű rögzítés jellemzi.

Bella Baby Happy New Born pelenkák legfontosabb előnyei, 1-es méret (78 darab)

  • A speciális dombornyomott, nem szövött anyag felgyorsítja a folyadékeloszlást és a felszívódást
  • A nedvességjelző figyelmeztet, ha a pelenkát ki kell cserélni
  • 2-5 kilogramm közötti súlyú újszülöttek számára kialakított pelenkák
  • Bella Baby Happy New Born pelenka speciális szabással a gyógyuló köldökhöz
  • A légáteresztő képesség minimalizálja az irritáció kockázatát.
  • A csomagban 78 darab pelenka található
  • Elasztikus és puha tépőzár rugalmas fodrokkal kombinálva

Early Care System

A speciális, dombornyomott, nem szövött anyag felgyorsítja a folyadék eloszlását és felszívódását a pelenka belsejében. A Bella Baby Happy New Born pelenkákban még szárazabban és kényelmesebben érzi magát a baba.

Rugalmas pelenka

A pelenka szegélye tökéletesen illeszkedik a babához, amely megakadályozza a folyadék szivárgását és teljes kényelmet biztosít.

Air Flow technológia

A Bella Baby Happy New Born pelenkák légáteresztő képessége friss levegőhöz juttatja a baba bőrét, megelőzi a pelenkakiütést és minimalizálja az irritáció kockázatát.

Pelenkák nedvességjelző csíkkal 

A Bella Baby Happy New Born pelenka nedvességjelző csíkja segít abban, hogy a baba bőre mindig száraz legyen: a színváltó csík jelzi a szülőknek, ha a pelenkát ki kell cserélni. 


Bella Baby Happy New Born pelenkák az újszülöttek érzékeny bőrére

Az újszülöttek bőre rendkívül érzékeny és hajlamos az irritációra, ezért különösen fontos, hogy ebben az időszakban gyakran cseréljük ki a puha pelenkákat. A Happy New Born pelenkák nedvességjelző csíkja biztosítja a szülők számára, hogy pontosan tudják, mikor kell a pelenkát kicserélni. A csomagban 78 darab pelenka található, amelyek megbízhatóan gondoskodnak az újszülött babáról veled együtt. Használj kiváló minőségű pelenkákat, amelyek garantálják a könnyű cserét és a maximális kényelmet a csecsemők számára!

Bella Baby Happy New Born pelenkák speciális szabással az újszülöttek gyógyuló köldökéhez

A Bella Baby Happy New Born pelenkák 2 és 5 kg közötti újszülöttek számára tervezett pelenkák. A pelenka elején a gyógyuló köldök számára kialakított speciális kivágás biztosítja, hogy a köldökzsinór csonkját érje a levegő, valamint védi az érzékeny területet az irritációtól. A pelenka szuper puha, külső Extra Soft Cover rétege garantálja a kényelmet és a puhaságot. A flexibilis és puha tépőzárnak, valamint a rugalmas fodroknak köszönhetően a pelenka megfelelően rögzíthető, így a tartalma is a pelenka belsejében marad.


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Darabszám

Darabszám 78 db

Méret

Méret 1

Gyermek súlya

Gyermek min. súlya 2 kg
Gyermek max. súlya 5 kg

Tulajdonságok

Tulajdonságok Nedvességjelző, Köldökcsonk kivágás, Parfümmentes, Klórmentes
Bekapcsolás Tépőzáras

Típus

Típus Hagyományos pelenka
Kód:  PLN105
Termékszám:  5900516602833

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10