Oldal frissítése

BELLA Baby Happy Before New Born 0-s méret (46 db)

4,7 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BELLA Baby Happy Before New Born 0-s méret (46 db)

A Bella Baby Happy modern, lélegző pelenka, koraszülötteknek.  Kialakítása miatt tökéletes választás z koraszülött babák számára. Olyan kisbabáknak tervezték, akik még nem érik el a 2 kg-os testsúlyt. A legkisebb méretű pelenka. A NEW BORN (0) méretezésnél is kisebb, az EARLY CARE SYSTEM technológiájával készült. Ennél a terméktípusnál nagy hangsúlyt fektettek a különleges lágyságra és puhaságra, az koraszülöttek érzékeny bőrét nem irritálja. Minőségi babapelenka, ami maximális kényelmet biztosít.


A koraszülött babák bőre rendkívül érzékeny, ezért nagyon fontos a pelenkák gyakori cseréje. A pelenka színváltoztató szalagja jelzi, ha megtelt a pelus, így kívülről is látható, ha cserére van szükség. A csomagban 46 pelenka van, amely gondoskodik az újszülöttről. Használjon jó minőségű pelenkát, ami könnyen cserélhető a gyermekek maximális kényelme érdekében!


Speciálisan tervezett gumiszalaggal a derékrészen. A pelenka elasztikus tépőzára lehetővé teszi, hogy többször kinyissuk, majd visszazárjuk. Rugalmas hátsó pánttal a nagyobb kényelem érdekében. Színes díszítéssel.

Mi az Early Care System?

  • Air Flow technológia - a tökéletes szellőzésért
  • Premium Dry - speciális anyaga felgyorsítja a folyadék eloszlását és felszívódását, és fokozza a szárazság és a kényelem érzését
  • Vrstva Extra Soft - az extra puhaságért
  • Nedvességjelző - biztosítja, hogy a baba bőre mindig száraz legyen, színváltozás jelzi a szülőknek, hogy a pelenkát ki kell cserélni
  • Koraszülött babáknak 2 kg-ig 
  • Különleges kialakítás a köldökcsonk védelmére
  • Extra puha és lágy anyagból készült kívül, belül
  • Rugalmas és puha rögzítés rugalmas csíkokkal kombinálva biztosítja a megfelelő rögzítést

Adatok:

Tömeg a gyermek:
2 kg alatti babák részére

A csomag tartalma:
46 pelenka

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Darabszám

Darabszám 46 db

Méret

Méret 0

Gyermek súlya

Gyermek min. súlya 0 kg
Gyermek max. súlya 2 kg

Tulajdonságok

Tulajdonságok Nedvességjelző, Köldökcsonk kivágás, Parfümmentes, Klórmentes
Bekapcsolás Tépőzáras

Típus

Típus Hagyományos pelenka
Kód:  PLN014
Termékszám:  5900516600716

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20