Oldal frissítése

BELLA Baby HAPPY 90 × 60 cm, 5 db

4,9 34 értékelés
Szuper ár
1 790 Ft

BELLA Baby HAPPY 90 × 60 cm, 5 db

Kényelmes utazás

A babaalátét felbecsülhetetlen segítség, ha kisbabánkkal úton vagyunk. Az alátét segítségével bárhol komfortos körülmények között tudjuk tisztába tenni gyermekünket. Hasznát vesszük akkor is, ha orvoshoz kell menni vagy vendégségben időzünk. Méretének köszönhetően kényelmes lesz a babénk számára.A legkisebbeknél különösen fontosak a higiéniás körülmények. Erre ez a kézenfekvő megoldás. Nagyon puha, nem irritálja a baba bőrét. Újszülött kortólhasználható.

Az alátét összehajtható, egy kis kézitáskában is elfér.  Használat után csak dobja ki, illetve, ha nem piszkolódott be, akkor természetesen újra használható. Az alátét minden helyzetben segítség lehet. A pelenkáról való leszokás idején védelmet jelenthet a kiságynak. Csak legyen kéznél az alátét és nem rheti kellemetlen meglepetés.


Ajánlott kor:
0+
A csomag tartalma:
5 db
Méretek pad:
90 x 60 cm

Paraméterek

Méretek

Pelenka méretei 60 × 90 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Utazó
Elhelyezés Kiságyra

Típus

Típus Egyszer használatos

Megjelenés

Szín Fehér
Kód:  PLN022
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5900516600723

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05