Oldal frissítése

BELLA Aloe és Hibiszkusz nedves sminkeltávolító kendő 20 db

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BELLA Aloe és Hibiszkusz nedves sminkeltávolító kendő 20 db

A tökéletes smink elengedhetetlen minden nő számára, nem kevésbé fontos azonban a sminkeltávolító minősége. A Bella Make-up nedves arctörlő kendő pontosan azt kínálja, amit keresel. Anyaga lágy szálakból készült, amelyet magnézium, réz és cink részecskéket tartalmazó, speciális anyaggal itattak át. Ezek az elemek serkentik a bőr megfelelő működését és regenerációját. A törlőkendők így nemcsak a smink megbízható lemosását garantálják, hanem a szépségedre is vigyáznak. Sőt, univerzálisan használhatók, mert az archoz, a szem környékéhez, a nyakhoz és a dekoltázshoz is alkalmasak. Szóval nem hiányozhat a te fürdőszobádból vagy fésülködőasztalodról sem.

Megjegyzés: Legalább két csomag megvásárlása szükséges (40 db). 

Legfontosabb jellemzői

  • Puha szálakból készült
  • Speciális anyaggal átitatva a bőr regenerálódásának serkentéséért
  • Univerzális alkalmazás

Összetétel

Aqua, Poligliceril-4-laurát/szebakát, poligliceril-6-kaprilát/kaparát, Hibiscus Sabdariffa virágkivonat, Aloe barbadensis levélkivonat, Propaediol, Glicerin, Levulinsav, Nátriumlevulinát, Parfüm, Nátrium benzoát, Potassium sorbate, Butylene glycol, Citromsav.

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Darabok száma a csomagban

Darabok száma a csomagban 20 db

Típus

Típus Nedvesített

Tulajdonságok

Tulajdonságok Klórmentes
Tartalma Aloe Vera
Kód:  VAT0009
Termékszám:  5900516420796
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20