Oldal frissítése

Bebutter zab krém 100 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bebutter zab krém 100 ml

A BIO shea vajat, sárgabarack- és zabolajat tartalmazó könnyű gyógyító krém hatékonyan táplálja a bőrt, és ellensúlyozza annak irritációját és öregedését. A körömvirág és az ázsiai gázló kivonat regeneráló hatásaival hozzájárul a rendkívül száraz, érzékeny, irritált és repedezett bőr megnyugtatásához. A krém atópiás és allergiás bőr ápolására is alkalmas. A bio shea vaj támogatja a bőr rugalmasságát és regenerálódását. Minden bőrtípus ápolására és védelmére alkalmas, beleértve az atópiás vagy a gyermekek bőrét is. Használata csökkenti a bőr öregedését és a striák kialakulását. A sárgabarackolaj nagyon alkalmas a finom, száraz és érzékeny bőr, valamint az egész test bőrének (beleértve a gyermekekét is) ápolására. Puhítja és táplálja a bőrt. A zabolaj támogatja a bőr természetes védekezőképességét, segíti a regenerálódását, megerősödését és hidratálását. Alkalmas nagyon érzékeny bőrre, és hozzájárul a bőr védőgátjának megújulásához. Az ázsiai gázló lágyítja, feszesíti a bőrt és megőrzi a rugalmasságát. Segít a sebek és hegek gyógyulásában, és javítja a bőr állapotát pikkelysömör és ekcéma esetén.

Összetétel:

Demineralizált víz, bio shea vaj, zabolaj - ecocert tanúsítvánnyal, hidegen sajtolt barackolaj, szójaolaj, poligliceril-3-metil-glükóz-disztearát - növényi eredetű emulgeálószer, napraforgóolaj, ázsiai gázló kivonat, glicerin, növényi eredetű parfüm, cetil-alkohol - természetes eredetű emulgeálószer, gliceril-sztearát - emulgeálószer, gliceril-kaprilát - emulgeálószer, xantángumi, E-vitamin, citromsav - a ph beállítása

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi, Gyerek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Tápláló, Bőrnyugtató, Regeneráló

Korosztály

Korosztály 3+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Típus

Termék típus Krém
Kód:  ARObeb078
Termékszám:  8594009402078

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15