Oldal frissítése

BEAUTY OF JOSEON Centella Asiatica Calming Mask 25ml

1 290 Ft

BEAUTY OF JOSEON Centella Asiatica Calming Mask 25ml

A bőröd csakis a legjobb termékeket érdemli meg. A közismert BEAUTY OF JOSEON által előállított arcmaszk alkalmazási területe: arc. Ezzel a készítménnyel biztosíthatod a bőröd számára a tökéletes gondoskodást. Az innovatív összetevők és a kellemes illat gondoskodik arról, hogy a hölgyek imádni fogják. Nagyszerűen működik minden bőrtípuson, amelyet táplál, frissít, valamint ragyogóvá varázsol. A közismert BEAUTY OF JOSEON textil arcmaszk kellemes állagú és bárki által alkalmazható. Annak érdekében, hogy a hatása tökéletes legyen, tartsd be a hatóidőt, ami 0,25 perc, ezt az időt pedig használd ki töltődésre, pihenésre. A maszkban található hatóanyagok rendkívüli hatásainak köszönhetően bőröd azonnal ragyogó és egészséges, fiatalos megjelenésű lesz. Csodálatos, ámulatba ejtő végeredményben lesz részed!

A népszerű BEAUTY OF JOSEON Centella Asiatica Calming Mask 25ml arcmaszk legfontosabb jellemzői

  • A híres BEAUTY OF JOSEON gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc, amelynek gondoskodik a megfelelő bőrápolásáról
  • Olyan összetétellel rendelkezik, amely alapján leginkább a hölgyek számára ajánlott
  • A nagyszerű textil típusú arcmaszk állaga és könnyű felvitele le fog nyűgözni
  • Az arcmaszk hatása: hidratáló, bőrnyugtató és bőr kipirosodása ellen
  • Az arcmaszk hatékonyságát biztosító anyag: hialuronsav
  • Minden bőrtípusra megfelelő választás
  • A maszk hatóideje 0,25 perc
  • A népszerű BEAUTY OF JOSEON arcmaszk űrtartalma 25 ml

Az ismert BEAUTY OF JOSEON arcmaszk rendkívüli hatásai

Fontos, hogy vigyázz a bőrödre, és rendszeresen használj arcmaszkot, hogy megtapasztalhasd az általa nyújtott csodálatos eredményeket. A hidratálást nyújtó BEAUTY OF JOSEON arcmaszk megoldja a száraz vagy hámló bőr problémáját. Számos előnye között egyik említésre méltó tulajdonsága, hogy megnyugtatja az irritált bőrt és csökkenti a bőrpírt.

Összetétel

Voda, Centella Asiatica kivonat, Gliceret-26, Butilénglikol, Niacinamide, 1, 2-. Hexanediol, Hidroxi-acetofenon, Arginin, Akrilátok/C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer, Hidroxietil-cellulóz, Karragén, Poligliceril-4-kaprát, Poligliceril-6-kaprilát, Adenozin, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA Helianthus Annuus (napraforgóolaj) a magokból, Panthenol, Artemisia Princeps levelek kivonata, Lycium Chinense gyümölcskivonat, Propanediol, Portulaca Oleracea kivonat, Panax Ginseng gyökér kivonat, Camellia Sinensis Leaf Extract, Anthemis Nobilis virágolaj, Sodium Hyaluronate, Hidrolizált hialuronsav, Hialuronsav

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Textil

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Hidratáló, Bőrnyugtató, Bőr kipirosodása ellen

Hatóidő

Hatóidő 0,25 perc

Űrtartalom

Űrtartalom 25 ml
Kód:  KSPL4913
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8809525246021

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05