Oldal frissítése

BEAUTY FORMULAS Mélytisztító orrcsíkok boszorkánymogyoróval, 6 db

1 690 Ft

BEAUTY FORMULAS Mélytisztító orrcsíkok boszorkánymogyoróval, 6 db

A bőröd csakis a legjobb termékeket érdemli meg. A népszerű Beauty Formulas által előállított arcmaszk alkalmazási területe: orr. Luxus, prémium gondoskodásban lesz részed. Az innovatív összetevők és a nőies illatú, kivételes kombináció miatt remek választás hölgyek számára. Normál és problémás bőrtípusra ajánljuk, amelyről hatékonyan és megfelelően gondoskodik. A minőségi táplálás és ápolás hatására bőröd ragyogó, feszes és sima lesz. A közismert Beauty Formulas textil arcmaszk egyszerűen felvihető és remek az állaga is. A maszk a hatóanyagok rendkívüli hatásával ragyogó és egészségesnek tűnő bőrt, valamint fiatalos megjelenést kölcsönöz. A végeredmény majd magáért beszél!

Az ismert BEAUTY FORMULAS Mélytisztító orrcsíkok boszorkánymogyoróval, 6 db arcmaszk legfontosabb jellemzői

  • A közismert Beauty Formulas gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: orr, amelyre remek választás a bőrápolási rutin kiegészítő lépéseként
  • Olyan összetétellel rendelkezik, amely alapján leginkább a hölgyek számára ajánlott
  • A hatékony textil típusú arcmaszk könnyen alkalmazható és kellemes állagú
  • Az arcmaszk bőrre gyakorolt hatása: tisztító
  • Ajánlott bőrtípus: normál és problémás, amelyen remek hatást érhetsz el a készítménnyel
  • A rajta lévő jelölés: dermokozmetikum

A jól ismert Beauty Formulas arcmaszk káprázatos eredményei

Fontos, hogy vigyázz a bőrödre, és rendszeresen használj arcmaszkot, hogy megtapasztalhasd az általa nyújtott csodálatos eredményeket. A jól ismert Beauty Formulas arcmaszk biztosítja a bőrödnek a szükséges ápolást és bőségesen ellátja szuper hatóanyagokkal. Alapos mélytisztítást kínál, amely biztosítja az összes szennyeződés eltávolítását.

Add meg a bőrödnek, amit megérdemel!

A jól ismert Beauty Formulas arcmaszk kiemelkedő ápolást kínál a bőrnek. Dermokozmetikumként megfelel a legszigorúbb minőségi követelményeknek.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Alkalmazási terület Orr

Típus

Típus Textil

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Problémás

Hatás

Hatás Tisztító
Kód:  PLK812
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5012251008648

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05