Oldal frissítése

Beauty Formulas Hámlasztó lábmaszk mentával, 1 pár

4,0 1 értékelés
1 390 Ft

Beauty Formulas Hámlasztó lábmaszk mentával, 1 pár

A Beauty Formulas hámlasztó lábmaszk borsmentával szakszerűen összeállított összetevői között az alfa-hidroxisav is szerepel, melynek célja, hogy lehámlassza a láb száraz és elhalt bőrét, és ezt követően selymesen puhán tartja a bőrt.

A Beauty Formulas hámlasztó lábmaszk legfontosabb jellemzői

  • Számtalan növényi kivonatot tartalmaz, többek között a következőket: lonc, mályva, kamilla, gyermekláncfű, bazsarózsa, viola és aloe, melyek táplálják és hidratálják a bőrt
  • Friss és tiszta érzetet biztosít a lábaknak

Használati útmutató

Gondoskodj róla, hogy a lábad tiszta és száraz legyen. Nyisd ki a maszk csomagolását ollóval. Helyezd egy-egy lábadat a maszkba, és finoman masszírozd be és oszlasd el a maszkban lévő folyadékot a lábaidon. A ragasztó segítségével rögzítsd a maszkot a lábára. Hagyd hatni 60-90 percig, de figyelj rá, hogy ne hagyd tovább a lábadon 90 percnél. Vedd le a maszkokat a lábadról, és öblítsd le a bőrödet vízzel. Ezután szárítsd meg a lábadat egy száraz törülközővel. A használt maszkot és zacskót felelősségteljesen dobd a megfelelő szelektív szemetesbe. Csak egyszeri használatra. 7-14 nap múlva a régi elhalt bőr elkezd leválni.

Figyelmeztetés:
Hagyd abba a használatát, ha irritáció lép fel. Ha a tünetek továbbra is fennállnak, fordulj orvoshoz. Csak előírás szerint használd. Ne használd nyílt sebekre és horzsolásokra. Ha szembe kerül, alaposan öblítsd ki meleg vízzel. Gyermekek elől elzárva tartandó. Csak külsőleg használható.

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Terméktípus

Terméktípus Maszk

Tulajdonságok

Hatás Tisztító, Hámlasztó, Hidratáló, Bőrpuhító
Specifikáció Parabénmentes, Vegán
Kozmetikum sorozat Mentás
További jellemzők Bőrhámlasztó

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Nagyon száraz bőrre, Száraz bőrre

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Természetes olaj tartalmú, Természetes összetevőjű
Kód:  BEAUfr01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5012251013734

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15