Oldal frissítése

Beaba Bib'expresso 2in1 Night Blue

4,7 3 értékelés
40 690 Ft

Beaba Bib'expresso 2in1 Night Blue

Tudod, milyen türelmetlen az éhes csecsemő. A tápszer elkészítése pedig néha sok időt vesz igénybe. A Beaba Bib'expresso cumisüveg melegítő az elkészítés idejét lerövidíti, és a tápszer mindig megfelelő hőmérsékletű lesz. Két hőmérséklet közül választhatsz, és készülék ráadásul enyhén megkeveri a tápszert, aminek köszönhetően elkerülhetők a kellemetlen hasfájást okozó buborékok. A tápszer elkészítése közben megnyugtathatod a babát, hiszen a tápszert fél kézzel el tudod készíteni. Ha a baba megnő, a Beaba Bib'expresso 2v1 melegítőt bébiétel, vagy bármilyen ital felmelegítésére használhatod. A készülék melegítő része leválasztható és különállóan használható, így ideális utazáshoz, tárolása pedig nagyon egyszerű.

A Beaba Bib'expresso Night Blue 2 az1- ben cumisüveg melegítő legfontosabb tulajdonságai 

  • A tápszert körülbelül 30 másodperc alatt elkészíti
  • A Beaba Bib'expresso 2 az 1-ben  cumisüveg melegítővel a baba ételének hőmérséklete mindig ideális
  • Kétféle melegítési fokozat közül választhatsz: 22 vagy 37 ° C
  • Enyhén megkeveri a tápszert
  • A Beaba Bib'expresso cumisüveg melegítővel a tápszert fél kézzel el tudod készíteni
  • Bébiétel, vagy a baba italának felmelegítésére is használhatod
  • Könnyen tárolható, és jó szolgálatot tesz út közben

Útitárs

A leválasztható részeknek köszönhetően a melegítő külön is használható. Könnyen bepakolhatod a táskádba, és hosszabb utakra is magaddal viheted. A Beaba Bib'expresso 2 az1- ben cumisüveg melegítővel nem kell többé nehéz, meleg vízzel teli termoszt magaddal vinned, és bajlódni a tápszer elkészítésével. Amikor a baba éhes, egyszerűen melegítsd fel a tápszert vagy a bébiételt. A hideg napokon pedig felmelegítheted a kicsi italait. Éspedig mindig gyorsan és ideális hőmérsékletűre.


Paraméterek

Funkció

Funkció Nagyon egyszerű használat

Típus

Típus Többfunkciós eszköz
Tápegység Hagyományos hálózati
Kód:  BABY9587
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3384349126919

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20