Oldal frissítése

Beaba Babycook Express, Clay Earth

70 190 Ft

Beaba Babycook Express, Clay Earth

Készíts finom ételeket a babának a Beaba Babycook Express Clay Earth multifunkciós készülékkel. Egyszerűen párolja meg az ételt, majd turmixolja össze, és kezdődhet a lakoma! A gőzölőedény és a turmixgép egyben olyan egészséges, aromákkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és finom ízekkel teli étrendet készít, amelyet kisgyermeke imádni fog. A teljesen új Babycook Express modell nagyszerű funkcióival, köztük a 2 gőzölési móddal vagy a szabadalmaztatott keverőlapáttal a gyors és egyenletes főzésért Express módban meggyőzi Önt. A Beaba Babycook Express lehetővé teszi, hogy kevesebb mint 15 perc alatt elkészítsen egy teljes ételt a babának az előételtől a vacsorán át a desszertig.

A Beaba Babycook Express Clay Earth pároló edény legfontosabb jellemzői

  • A gőzfőzővel és a turmixgéppel egyben egészséges és ízletes ételeket készíthet gyermeke számára.
  • A Beaba multifunkciós edénnyel párolhatod és leturmixolhatod az ételt
  • Egészséges étrendet készít, tele aromás anyagokkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal.
  • A Beaba gőzfazék nagyszerű tulajdonságaival fogja megnyerni Önt
  • 2 gőzölési módot kínál: Express üzemmód az időmegtakarításhoz és Eco üzemmód a hagyományos főzéshez
  • A mágneses fedéllel és belső horonnyal ellátott víztartály a nagy nyílásnak köszönhetően könnyű feltöltést tesz lehetővé.
  • 15 percnél rövidebb idő alatt elkészíti az ételt, és a készülék a főzés befejeztével kikapcsolja magát.
  • Automatikus kikapcsolás a működés után hangjelzéssel kísért üzemszünet után
  • A Beaba Babycook edény képes keverni, főzni, aprítani, kiolvasztani és felmelegíteni.
  • Az ergonomikus kancsó a legmagasabb minőségű Tritan anyagból készült.
  • A Beaba Babycook Express Clay Earth pároló edény karbantartásanagyon egyszerű, az egyes elemekmosogatógépben mosható
  • A készülék biztonságos - égés elleni védelemmel rendelkezik, és a készülék nem indul el, ha a vízforralót helytelenül szerelik be.
  • Vízkőjelzővel
  • A Beaba készülék szinte alig foglal helyet a konyhában

Könnyű előkészítés, üzemeltetés és karbantartás

A Beaba Babycook Express Clay Earth egy mágneses fedéllel ellátott edénnyel, egy belső horonnyal és egy, a kancsó magasságához tökéletesen igazodó hosszúságú spatulával örvendeztet meg, amely a nagy nyílásnak köszönhetően könnyű vízzel való feltöltést és nagyon egyszerű ételkészítést tesz lehetővé. Csak önts vizet a gépbe, helyezd az aprított hozzávalókat az edénybe, és kapcsold be a gépet. Amikor a főzés befejeződik, a Babycook kikapcsolja magát. A legkisebbek számára a készülék lehetővé teszi az étel utólagos turmixolását. A külön megvásárolható tartozék lehetővé teszi, hogy rizst vagy tésztát főzzön a Babycookban. A gőzfőző és turmixgép egyben karbantartása nagyon egyszerű, az alap és a tápkábel kivételével minden elem mosogatógépben mosható.Egy praktikus spatula is jár hozzá.

A Babycook Express több szabadalmaztatott megoldást használ

A francia Beaba márka multifunkcionális keverő- és pároló készüléke a főzés során modulálja a gőzt, így az értékes tápértékek és vitaminok megmaradnak, és az étel nemcsak ízletes, hanem mindenekelőtt egészséges is lesz. A Sabatier Diamant biztonságos és higiénikus, dupla rozsdamentes acélból készült pengéje nagyon könnyen, egy kézzel felszerelhető, és mivel egyszerre tartós és hatékony, gyorsan elkészíti a kívánt állagú ételeket. Ez megkönnyíti, hogy az ételsűrűséget gyermeke aktuális fejlődési szintjéhez igazítsa. A Tritan kancsó könnyen kezelhető, praktikus fogantyúval, teljesen nyitható fedéllel, könnyű klipszrendszerrel, dupla tömítéssel rendelkezik, és mivel 1250 ml-es űrtartalma miatt nagyobb mennyiségben készíthet több napra előre ételt. A speciálisan profilozott, szabadalmaztatott keverőlapát, a rozsdamentes acél alap és a skála kijelzője szintén hozzájárul a tökéletességhez.

Az új modell alacsonyabb fogyasztást biztosít

A Beaba Babycook Express Clay Earth többfunkciós készülék, vág, felmelegít és leolvaszt, csendes,és mert intuitív grafikája van, könnyű használatígy biztosan helyet kap a konyhájában, és nagyban megkönnyíti a munkáját. 2 gőzölési mód közül választhat: Express üzemmód az időtakarékos főzéshez, amely keverőlapátot használ, és Eco üzemmód a hagyományos főzéshez 1 literes, behelyezhető műanyag kosárral. Az eredeti modellhez képest a Babycook Express még inkább környezetbarát, köszönhetően a 30%-kal alacsonyabb energia- és vízfogyasztásnak, valamint a standard Eco üzemmódban 23%-kal alacsonyabb CO2-kibocsátásnak.

A Beaba Babycook Express Clay Earth minden konyhában elfér

Ez a többfunkciós ételkészítő készülék könnyű, egy kézzel is elvégezhető kezelésével, valamint kellemes kialakításával és bármilyen belső térbe illeszkedő, univerzális színeivel fog örömet okozni. A Beaba Babycook Express Clay Earth kicsi és kompakt, így minimális helyet foglal el a konyhában, és útközben is könnyedén magaddal viheted. A gőzfőző és a turmixgép egyidejű használata teljesen biztonságos. A készülék égésvédelemmel van ellátva, és a készülék nem indul el, ha a vízforraló helytelenül van felszerelve. A Beaba Babycook Express pároló és turmixgép egyben számos díjat nyert.

Térfogat:
1250 ml
Rezsdamentes acél kosár:
1000 ml Eco üzemmódban (Standard) / 980 ml Express üzemmódban

Textúra:
finomra kevert, pürésített, darabos püré

Anyaga:
rozsdamentes acél, Tritan, szilikon, BPA mentes

Méretei:
250 × 170 × 250 mm

Tömeg:
2,16 kg

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Funkciók

Funkciók Keverés, Melegítés
Kód:  BABYls680
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3384349163020

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10