Oldal frissítése

BAYLIS & HARDING Testápoló szett - Téli királyság, 3 db, 700 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BAYLIS & HARDING Testápoló szett - Téli királyság, 3 db, 700 ml

Kényeztesd magad a BAYLIS & HARDING Téli királyság ajándékcsomaggal. A készlet tartalmaz egy krémtusfürdőt, testápolót/kézkrémet, valamint tusfürdőt. A vegán összetevőket, valamint a gyönyörű, mézeskalácsházat ábrázoló díszdobozt is értékelni fogod. A BAYLIS & HARDING Téli királyság ajándékcsomag különösen a nőket fogja boldoggá tenni. Illatában ánizs, gyömbér, vanília és mézeskalács fűszerek alkotnak tökéletes elegyet.

A BAYLIS & HARDING Winter Kingdom ajándékcsomag - 3 darab fő jellemzői

  • A BAYLIS & HARDING Téli királyság kozmetikai ajándékcsomag nőknek készült.
  • Krémtusfürdőt, testápolót/kézkrémet és tusfürdőt tartalmaz
  • Vegán formulával büszkélkedhet
  • A BAYLIS & HARDING Téli királyság mézeskalács házikó motívummal díszített díszdobozba csomagolva érkezik
  • Anizst, gyömbért, vaníliát és mézeskalács fűszer illatot fogsz érezni

A karácsony hangulata

A karácsonyi szezon egyedülálló hangulatot teremt, amelyet most a BAYLIS & HARDING Téli királyság ajándékcsomaggal teremthetsz meg. A kollekció karácsonyi motívumokkal és színekkel, mézeskaláccsal és fagyönggyel hozza el az ünnepi hangulatot.

Krémtusfürdő:
Sima és gazdag krémje gyengéden ápolja a bőrt, és intenzív habot képez. Jól hidratálja a bőrt, és szegfűszeggel, ánizzsal, szerecsendióval és gyömbérrel illatosítja.
Használata: Vidd fel a nedves bőrre, habosítsd fel és alaposan öblítsd le.

Testápoló/kézkrém:
Hidratál és enyhíti a szárazságot. Bőröd puha és rugalmas lesz tőle, a vanília, a vaj és a tejszín illatával örvendeztet meg.
Használata: Vidd fel a száraz és tiszta bőrre, masszírozd be, amíg felszívódik.

Tusfürdő gél:
Gazdagon habzik, gyengéden tisztítja a bőrt és puhává varázsolja. Hosszan tartó mézeskalácsfűszer, kávé és tej illatát árasztja.
Használata: Vidd fel a nedves bőrre, habosítsd fel és öblítsd le.

Csomag tartalma:
Krémtusfürdő 200 ml
Testápoló/kézkrém 200 ml
Tusfürdő, zselés 300 ml

Összetétel

TESTÁPOLÓ: AQUA (WATER, FÜRDŐ- ÉS ZUHANYKRÉM:0 FÜRDŐ- ÉS ZUHANYKRÉM:3 PARAFFINUM LIQUIDUM (ÁSVÁNYI OLAJ), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, GLICERIN, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, KAPRILIL-GLIKOL, ReplacedSentence22 ReplacedSentence280 SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-150 DISZTEARÁT, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL, METILKLORIZOTIAZOLINON, METILIZOTIAZOLINON, MAGNÉZIUM-KLORID, MAGNÉZIUM-NITRÁT, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, BENZOFENON-4. KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ: FÜRDŐ- ÉS ZUHANYKRÉM:0 FÜRDŐ- ÉS ZUHANYKRÉM:3 PARAFFINUM LIQUIDUM (ÁSVÁNYI OLAJ), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, GLICERIN, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, KAPRILIL-GLIKOL, ReplacedSentence22 ReplacedSentence28 FÜRDŐ- ÉS ZUHANYKRÉM: KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:9 TESTÁPOLÓ:3 FÜRDŐ- ÉS ZUHANYKRÉM:6 KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:4 FÜRDŐ- ÉS ZUHANYKRÉM:7 GLIKOL-DISZTEARÁT, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, FÜRDŐ- ÉS ZUHANYKRÉM:9 KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:0 KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:5 FÜRDŐ- ÉS ZUHANYKRÉM:5 FÜRDŐ- ÉS ZUHANYKRÉM:8 KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:1 KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:3 KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:7 TESTÁPOLÓ:0 BENZOPHENONE-4, AMYL CINNAMAL, CINNAMAL, EUGENOL.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum, Luxus kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 700 ml

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Szilikonmentes

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Tisztító, Hidratáló
Specifikáció Parabénmentes, Vegán

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Tusfürdő, Krémtusfürdő, Testápoló
Kód:  VBAL8763
Termékszám:  017854112735
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15