Oldal frissítése

BAYLIS & HARDING Kézápoló szett - Füge & Gránátalma, 2 db, 600 ml

BAYLIS & HARDING Kézápoló szett - Füge & Gránátalma, 2 db, 600 ml

A BAYLIS & HARDING gyönyörű luxus ajándékcsomag 2 meglepetést tartalmaz. Találsz benne folyékony szappant, valamint kéz- és testápolót. Kényeztetni fogja a bőrt, és megadja számodra a jól megérdemelt pihenést és kikapcsolódást. Imádni fogod a vegán összetételét,továbbá lila színű, fantáziadús designnal büszkélkedhet.

A BAYLIS & HARDING testápoló ajándékcsomag - füge és gránátalma - kézápolás főbb jellemzői

  • A BAYLIS & HARDING testápoló ajándékcsomag kikapcsolódást és kényeztetést nyújt
  • 2 ajándékot tartalmaz
  • Folyékony szappanból és kéz- és testápolóból áll
  • Értékelni fogod, hogy vegán
  • A BAYLIS & HARDING gyönyörű karácsonyi hangulatával is meglep

Füge és gránátalma

A BAYLIS & HARDING szezonális limitált szériás kollekciót mutat be, amely egy elegáns partit idéz. A lila és a mágnesek mély, sötét alapszínei feldobják az alapot. Ha a csillogó tükröződéseket nézed, az újévi tűzijáték és konfetti jelenik meg a szemeid előtt. Az ünnepi bájt a sikeres design támogatja.

Testápoló és kézkrém
A tápláló krém biztosítja a bőrnek a szükséges hidratálást és enyhíti a szárazságot. Puha, rugalmas és kellemes illatú lesz a bőr tőle.
Használata: Vidd fel a száraz és tiszta bőrre, masszírozd be, amíg felszívódik.

Folyékony szappan
A gyengéd szappan kíméletesen tisztítja a bőrt, kellemetlen szárítás nélkül. Puha és kellemes illatú kezeket hagy maga után.
Használata: Vidd fel a nedves kézre, habosítsd fel és alaposan öblítsd le.

A készlet tartalma:
Folyékony szappan 300 ml
Kéz- és testápoló 300 ml

Összetétel

KÉZMOSÁS: KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:8 KÉZMOSÁS:2 PARAFFINUM LIQUIDUM (ÁSVÁNYI OLAJ), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, GLICERIN, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, KAPRILIL-GLIKOL, KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:0 BENZOPHENONE-4, LINALOOL.6 KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:8 KÉZMOSÁS:2 PARAFFINUM LIQUIDUM (ÁSVÁNYI OLAJ), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, GLICERIN, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, KAPRILIL-GLIKOL, KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:0 BENZOPHENONE-4, LINALOOL.8 SODIUM LAURETH SULFATE, KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:8 KÉZMOSÁS:2 PARAFFINUM LIQUIDUM (ÁSVÁNYI OLAJ), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, GLICERIN, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, KAPRILIL-GLIKOL, KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:0 BENZOPHENONE-4, LINALOOL.2 COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-150 DISZTEARÁT, PARFUM (FRAGRANCE), KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:8 KÉZMOSÁS:2 PARAFFINUM LIQUIDUM (ÁSVÁNYI OLAJ), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, GLICERIN, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, KAPRILIL-GLIKOL, KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:0 BENZOPHENONE-4, LINALOOL.3 METILKLORIZOTIAZOLINON, METILIZOTIAZOLINON, KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:8 KÉZMOSÁS:2 PARAFFINUM LIQUIDUM (ÁSVÁNYI OLAJ), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, GLICERIN, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, KAPRILIL-GLIKOL, KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:0 BENZOPHENONE-4, LINALOOL.0 KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:8 KÉZMOSÁS:2 PARAFFINUM LIQUIDUM (ÁSVÁNYI OLAJ), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, GLICERIN, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, KAPRILIL-GLIKOL, KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:0 BENZOPHENONE-4, LINALOOL.1 KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:8 KÉZMOSÁS:2 PARAFFINUM LIQUIDUM (ÁSVÁNYI OLAJ), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, GLICERIN, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, KAPRILIL-GLIKOL, KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:0 BENZOPHENONE-4, LINALOOL.5 KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:8 KÉZMOSÁS:2 PARAFFINUM LIQUIDUM (ÁSVÁNYI OLAJ), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, GLICERIN, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, KAPRILIL-GLIKOL, KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:0 BENZOPHENONE-4, LINALOOL.7 KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:8 KÉZMOSÁS:2 PARAFFINUM LIQUIDUM (ÁSVÁNYI OLAJ), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, GLICERIN, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, KAPRILIL-GLIKOL, KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:0 BENZOPHENONE-4, LINALOOL.4 KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ: KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:8 KÉZMOSÁS:2 PARAFFINUM LIQUIDUM (ÁSVÁNYI OLAJ), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, GLICERIN, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, KAPRILIL-GLIKOL, KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ:0 BENZOPHENONE-4, LINALOOL.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Vegán kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 600 ml

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Tisztító gél, Testápoló
Kód:  VBAL8724
Termékszám:  017854113497
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05