Oldal frissítése

BAYLIS & HARDING Beauticology Testápoló ajándékszett tasakban - Unikornis, 2 db, 200 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BAYLIS & HARDING Beauticology Testápoló ajándékszett tasakban - Unikornis, 2 db, 200 ml

A fiatal hölgyek számára egy gyönyörű, unikornis kézitáskát készítettünk, amely további két meglepetést tartalmaz tusfürdő és krémtusfürdő formájában. A BAYLIS & HARDING Beauticology kézitáska nagyszerű lesz egy fiatal lány minden szükséges holmijának. Belsőben édes illatokat találsz,ezeket olyan édességek ihlették, mint a cukorkás unikornis, az epres rágógumi vagy a borsmentás cukormáz. A táskát holografikus részletekkel és vidám motívumokkal kiegészített szeszélyes, színes design egészíti ki. Értékelni fogod a vegán összetételt.

A BAYLIS & HARDING Beauticology ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A BAYLIS & HARDING Beauticology ajándékcsomag fiatal hölgyeknek készült
  • A csomag tusfürdőt és krémtusfürdőt tartalmaz
  • Minden édes illatokra van hangolva
  • A kézitáska ajándéktáskaként is szolgál
  • Sokoldalú színkialakítás egészíti ki
  • A BAYLIS & HARDING Beauticology nem tartalmaz parabéneket, szilikonokat és ftalátokat

Tusfürdő epercukorka illattal

A gyönyörű unikornis kézitáskában a hölgyek egy édes tusfürdőt találnak, amely csodálatosan sima és gazdag. Gyönyörű habot képez, gyengéden tisztít és nem szárítja ki a bőrt. A bőr puha és rugalmas tapintású marad. Ráadásul az illata olyan, mint az epercukorka egy csipetnyi vaníliával.

Édes unikornis tusfürdő gél

A BAYLIS & HARDING Beauticology varázslatos színkollekcióját az édes unikornis tusfürdő egészíti ki. A gél gazdag habot képez, gyengéden tisztít és nem szárítja a bőrt. Fürdés után a bőr, rugalmas és gyümölcsös cukorka illatú lesz.

A csomag tartalma:
Krémtusfürdő 100ml
Tusfürdő gél 100ml

Összetétel

EGYSZARVÚ CUKORKÁS TESTÁPOLÓ: AQUA (WATER, EAU), SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-150 DISZTEARÁT, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL, METILKLORIZOTIAZOLINON, METILIZOTIAZOLINON, MAGNÉZIUM-KLORID, MAGNÉZIUM-NITRÁT, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, BENZOPHENONE-4, BENZIL-ALKOHOL. EPRES CSILLAGSZÓRÓS TUSFÜRDŐ KRÉM: EGYSZARVÚ CUKORKÁS TESTÁPOLÓ:4 EGYSZARVÚ CUKORKÁS TESTÁPOLÓ:6 EPRES CSILLAGSZÓRÓS TUSFÜRDŐ KRÉM:2 EGYSZARVÚ CUKORKÁS TESTÁPOLÓ:0 EPRES CSILLAGSZÓRÓS TUSFÜRDŐ KRÉM:3 GLIKOL-DISZTEARÁT, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, EPRES CSILLAGSZÓRÓS TUSFÜRDŐ KRÉM:5 EPRES CSILLAGSZÓRÓS TUSFÜRDŐ KRÉM:6 EGYSZARVÚ CUKORKÁS TESTÁPOLÓ:1 EPRES CSILLAGSZÓRÓS TUSFÜRDŐ KRÉM:1 EPRES CSILLAGSZÓRÓS TUSFÜRDŐ KRÉM:4 EPRES CSILLAGSZÓRÓS TUSFÜRDŐ KRÉM:7 EPRES CSILLAGSZÓRÓS TUSFÜRDŐ KRÉM:9 EGYSZARVÚ CUKORKÁS TESTÁPOLÓ:3 EGYSZARVÚ CUKORKÁS TESTÁPOLÓ:5 BENZOFENON-4.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Specifikáció Parabénmentes, Vegán

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Tusfürdő, Krémtusfürdő
Kód:  VBAL8701
Termékszám:  017854114791
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15