Oldal frissítése

BAYBY BBP 1010 kétfázisú elektromos anyatej szívó

4,7 14 értékelés
24 990 Ft

BAYBY BBP 1010 kétfázisú elektromos anyatej szívó


A tej elengedhetetlen a gyermek fejlődéséhez

Az anyatej pótolhatatlan táplálék a kicsik számára, de a szoptatással való beszerzése néha nem könnyű. A BAYBY BBP 1010 elektromos 2-fázisú mellszívó nem csak a szoptatás beindításában segít. Értékelni fogod a 9 vákuumintenzitást a stimulációhoz és további 9 intenzitást a pumpáláshoz. A BAYBY BBP 1010 mellszívó egyedülálló szilikon melltartozékkal büszkélkedhet, amely egy pillanat alatt képes masszírozni, szorítani és szopni. 


A BAYBY BBP 1010 2-fázisú elektromos mellszívó jellemzői:

  • 2 fázisú opció
  • Választható 9 vákuumintenzitási szint a stimulációhoz és 9 vákuumintenzitási szint a szíváshoz
  • Működési állapotot mutató LCD kijelző
  • Szilikon mellmasszírozó 3in1 funkcióval, amely egyszerre lehetővé teszi a masszázst, a szorítást és a szívást.
  • Levegő- és tejleválasztó képesség
  • Otthon és útközben is használható (hálózati és akkumulátoros üzemmódban)
  • Reduktor minden típusú palackhoz (széles és keskeny nyakú)
  • Nagyon csendes működés

Effektív és kíméletes

A 2 állítható stimulációs és szívási fázis mellett, amelyek a baba természetes szívását utánozzák, a 9 állítható vákuumintenzitási szint a stimulációhoz és a 9 vákuumintenzitási szint a szíváshoz lehetővé teszi a vákuumnyomás és a szívás ritmusának megváltoztatását. Ezáltal a mellszívó nemcsak hatékonyabbá, hanem kíméletesebbé is válik. A szilikon melltartó egyedülálló technológiával rendelkezik, amely egyszerre masszírozza, szorítja és szívja a mellet. Ez az anyáknak a természetes szoptatás érzetét adja, mintha egy csecsemő szopna.


Tisztaság útközben is

Ha elindult, mindent láthat a tiszta, kék háttérvilágítással ellátott LCD kijelzőn (éjszakai szíváshoz is alkalmas), amely tájékoztat az üzemmódról, kijelzi a vákuum intenzitását és a szívási sebességet. Megmutatja az automatikus kikapcsolásig hátralévő időt is. További nagy előnye a memória, amely tárolja az utolsó működési mód és a vákuum intenzitás utolsó beállítását. Az egyes intenzitási szinteket az design gombok segítségével szabályozhatja. A BAYBY BBP 1010 mellszívó alkalmas otthoni használatra (hálózati áramellátás), valamint utazáshoz és kirándulásokhoz, amikor 4 AA elemmel működtethető.


Gazdag kiegészítők, amelyek tetszenek

A csomag tartalmaz továbbá egy 120 ml-es palackot, egy szopogatót védőkupakkal, egy kupakot a tároláshoz, valamint egy állványt a palack elhelyezéséhez, tapadókoronggal a borulás megakadályozására. A csomagban talál egy szűkítőt is, ha szűk nyílású palackot szeretne használni. És milyen egyéb tartalék tartozékokat találsz a csomagban? 1 extra szilikon cső, 2 szilikon csőcsatlakozó és 2 pántok.


Paraméterek

Típus

Típus Elektronikus

Szívási fázis

Szívási rendszer 2 fázisos

Űrtartalom

Űrtartalom 120 ml

Funkciók

Tulajdonságok és funkciók Állítható szívási intenzitás, Masszázsbetét, Időzítő az automata kikapcsoláshoz, Kijelzős

Tápellátás

Tápellátás módja Elektromos hálózat
Kód:  BABY0300
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590669171583
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15