Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BAYBY BBH 8000

5 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BAYBY BBH 8000

A szép, elefántos design-al rendelkező ultrahangos párásító elsősorban a gyermekszobák kelléke. Határozottan értékelni fogja a csendes működését, amely semmilyen módon nem zavarja majd gyermekét. Hasonlóképpen, a készülék nem befolyásolja a levegő hőmérsékletét a szobában, mivel hideg gőzt bocsát ki A víztartály térfogata 3,7 liter, a LED kijelző egyértelmű tájékoztatást ad a víz állapotáról. A tartály kimerülése után a készülék automatikusan kikapcsol. A működési ideje 12 óra. Nagy előnye a páratartalom szabályozhatóságának lehetősége. Nedvesítő kapacitása akár 300 ml / óra is lehet. Továbbá, a készülék nem igényel semmilyen szűrőt. 

Miért válassza ezt a párásítót a gyerekszobába? 

  • szép elefántra emlékeztető design 
  • csendes működés
  • nem befolyásolja a levegő hőmérsékletét a szobában
  • LED kijelző informál a víz állapotáról
  • Beállíthatja a párásítás intenzitását
 
Kód:  BABY5382
Termékszám:  8590669191949
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15