Oldal frissítése

BabyTýpka szett S - Cikcakk Red Grey

27 590 Ft

BabyTýpka szett S - Cikcakk Red Grey

Gyermeket vársz, vagy szeretteidhez kopogtat be hamarosan a gólya? Akkor lepd meg magad vagy a várandós szülőket a BabyTýpka gyönyörű babakészletével. Ez a stílusos csomag fészket, gyors pólyát és rácsvédőt tartalmaz. A szettnek köszönhetően a gyermekágy teljesen felszerelt, kényelmes és maximálisan biztonságos lesz. A fészek biztonságérzetet ad a babának. Használhatod a kiságyon kívül is, a fészek megakadályozza, hogy a baba például leguruljon a kanapéról. A BabyTýpka pólyába a tépőzárnak köszönhetően gyorsan becsomagolhatod a picit. A baba boldogan fog aludni, melegben és biztonságban. Ráadásul a pólyát és a fészket gyönyörű masnik díszítik. Arácsvédőmegakadályozza, hogy a gyermek lába vagy keze beszoruljon a kiságy rúdjai közé, és kellemes puhaságot biztosít a kiságyban. A BabyTýpka baba kezdőcsomag a legmagasabb minőségű anyagokból készül, nagyon kényelmes és minden gyermek szobájában elfér. Gyönyörű ajándék a baba születésére is. 

A BabyTýpka Szett S - Cikcak Red Grey baba kezdőcsomag főbb jellemzői

  • A BabyTýpka baba kezdőcsomagnak minden kismama örülni fog
  • Szép ajándékként szolgál
  • A stílusos szett fészket, gyors pólyát és rácsvédőt tartalmaz
  • A csomaggal a gyermekágy teljesen felszerelt, kényelmes és maximálisan biztonságos lesz
  • A pólyát és a fészket nagy masnik díszítik
  • A baba gyorsan bepólyázható a tépőzárnak köszönhetően
  • A rácsvédő hat párnából áll és kétoldalas
  • Minőségi anyagok
  • Cseh termék
  • A fészek alkalmas újszülöttek számára legfeljebb 6 hónapos korig
  • Mosógépben mosható 30°C-on

BabyTýpka készlet a maximális kényelemért és a baba biztonságérzetéért 

Miután kilenc hónapot töltött édesanyja méhében, a csecsemő a legjobban meleg és puha környezetben érzi magát, amely nem sok helyet kínál, és emlékeztet arra a biztonságos helyre, ahol ilyen sok időn keresztül élt. A BabyTýpka kezdőkészletnek köszönhetően pontosan ilyen környezetet garantálhatsz gyermekednek, így biztosítva a zavartalan pihenést és a nyugalmat saját magad és a pici számára egyaránt. A fészket gyönyörű nagy masni díszíti, kényelmes anyagból készüléskétoldalas. Segítségével csökkentheted a kiságy területét, és biztonságérzetet nyújthatsz a babának. A kiságyon kívül is használhatod, a fészek megemelt széle megakadályozza a baba kigurulását. A BabyTýpka pólya a tépőzárnak köszönhetően nagyon gyors csomagolást kínál. Csakúgy, mint a fészket, nagy masni díszíti, így tökéletesen illenek egymáshoz. A rácsvédő 6 párnából áll, amelyeket zsinórral könnyedén egymáshoz rögzíthetsz. Anti-allergén rostokkal töltötték meg, és nagyon puha tapintással rendelkezik. 

A fészek méretei: 
68 × 92 × 12 cm

A pólya méretei: 
80 × 80 cm

A rácsvédő mérete: 
6 db 30 × 30 cm-es párna

Anyag: 
100% pamut, termolin, szilikonizált poliészter szál


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól Újszülött

Anyag

Anyag Pamut

Kiegészítők

Kiegészítők Tartozékok nélkül

Méretek

Szélesség 68 cm
Magasság 92 cm

Típus

Típus Otthonra

Szín

Szín Piros, Szürke
Kód:  BABY15285
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594201222061

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20