Oldal frissítése

BABYSENSE Video Baby Monitor V65 kiegészítő kamera

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BABYSENSE Video Baby Monitor V65 kiegészítő kamera

Szerezz tökéletes áttekintést afölött, mi történik a babaágyban. A remek BABYSENSE bébiőr képet és hangot is eljuttat hozzád. Ugyanis egy kamerás bébiőrről van szó. A hang továbbítása digitális jelként zajlik, hatótávolsága pedig 300 m is lehet. A felkínált bébiőr a csatornák nagy számával tűnik ki, és abban különbözik az analógoktól, hogy nagyobb frekvencián működik, ezért városban is kihasználhatod, ahol több nem kívánatos tényező is zavarhatja a jelet. És ha megtörténne, hogy eltűnik a jel, a berendezés hallható jelzés segítségével figyelmeztet rá.

A minőségi BABYSENSE Video Baby Monitor V65 kiegészítő kamera babamonitor meghatározó jellemzői

  • BABYSENSE video bébiőr a kisbaba ellenőrzésére
  • Digitális hangátvitel
  • A jel hatótávolsága 300 m
  • A remek BABYSENSE bébiőr két irányban képes a kommunikálásra
  • A berendezés a tudtodra adja, hogy ki kell cserélni az elemet
  • Éjjellátó funkcióval is ellátták
  • A kitűnő BABYSENSE bébiőr vetítéssel vagy hangokkal segít elaltatni a gyermeked
  • Ötletes megoldás a hőérzékelő

A minőségi BABYSENSE bébiőr funkciói

A modern technológiáknak köszönhetően a bébiőrt új funkciók is kiegészítik. Hasznos tulajdonság az éjjellátó mód, amellyel még akkor is megfigyelheted a gyermeked, ha lekapcsoltad a szobában a lámpát. A kitűnő BABYSENSE bébiőrről nem hiányzik a lehetőség a kétirányú adatátvitelre. Így amint meghallod, hogy a gyermek sír, először megpróbálhatod megnyugtatni a hangoddal. Ha a szobában nagyobb zajjal kell megbirkóznod, egyszerűen kiválaszthatod a hangerőt, amelyre szükséged van. A praktikus altatás mód sokoldalú segédeszközzé fokozza a bébiőrt. Így a minőségi BABYSENSE bébiőr nemcsak a kisbaba biztonságának megőrzésében lesz elengedhetetlen társad, hanem a gyorsabb elalváshoz békés dallamot is le tud játszani.

Paraméterek

Elemek

Elemek száma 1 db

Hangátvitel

Hangátvitel Digitális jelként

Típus

Bébiőr típusa Képátvitel (videó)

Tulajdonságok

Hatótávolság 300 m
Szülői egység tápellátása Hálózat (230 V)

Funkciók

Funkció Kijelző, Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, Öko mód, Éjjellátás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés)
Kód:  BABY19416
Termékszám:  7290017603186

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10