Oldal frissítése

BABYMOOV YOO-Travel

4,2 6 értékelés
62 890 Ft

BABYMOOV YOO-Travel

Biztosítsd gyermeked maximális biztonságát a kiságyban. A remek Babymoov bébiőr hang- és képfelvételeket is tud továbbítani. A kamerás bébiőr mindig tökéletesen szemmel tartja a kisbabádat. A bébiőr kristálytiszta hangjának továbbítása digitális jelként folyik, és lefedettségi köre akár 250 m is lehet. Ennek a bébiőrnek sok csatornája van, és nagyobb frekvencián sugároz, mint az analóg hangátvitellel rendelkezők, ezért a városba is elviheted, ahol általában nagyobb a veszélye a jel zavarásának. És ha megtörténne, hogy eltűnik a jel, a berendezés hangjelzéssel tudósít róla. A fő és a gyermek egység működéséről is gondoskodhatnak elemek vagy a konnektor is. A kiváló Lítium újratölthető elem mindig kényelmesen feltöltődik, amint szükség lesz rá. Ha lemerülne neked az elem, a bébiőr magától időben figyelmeztet rá.

Bébiőr BABYMOOV YOO-Travel Oldalnézet
Bébiőr BABYMOOV YOO-Travel Jellemzők/technológia

A kiváló BABYMOOV YOO-Travel babamonitor legfontosabb funkciói

  • Babymoov video bébiőr a kisbaba tökéletes ellenőrzésére
  • Digitális hangátvitel
  • A jel hatótávolsága: 250 m
  • A nagyszerű Babymoov bébiőr lehetővé teszi, hogy a szülők a mikrofonon keresztül beszéljenek a kisbabához
  • A lemerülő elem jelzővel tudni fogod, mikor érkezik el a csere ideje
  • Az éjjellátó funkció lekapcsolt lámpa mellett is gondoskodik a visszajelzésről
  • Tartsd szemmel a kisbaba egészségét a hőérzékelővel
  • Tartalék áramforrásként lítium újratölthető elem használható

Az elsőrangú Babymoov bébiőr népszerű ötletes megoldásai

A modern technológiákkal ellátott bébiőrök számos extra funkcióval rendelkeznek. Kellemes funkció az éjjellátó mód, amelynek köszönhetően még akkor is ellenőrizheted a gyermeked, ha nem világít a szobában lámpa. A kitűnő Babymoov bébiőr felszereltségéből nem hiányzik a kétirányú adatátvitel mód. Így ha a kisbaba ébredezni kezd, először megpróbálhatod a bébiőrön keresztül megnyugtatni a hangoddal. Az sem lesz akadály, ha a szobában nagyobb a zaj, egyetlen gombnyomással egyszerűen növelheted a bébiőr hangerejét.

Bébiőr BABYMOOV YOO-Travel Jellemzők/technológia

Paraméterek

Hangátvitel

Hangátvitel Digitális jelként

Típus

Bébiőr típusa Képátvitel (videó)

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Hatótávolság 250 m
Szülői egység tápellátása Hálózat (230 V), Akkumulátor
Gyerek egység tápellátása Hálózat (230 V), Akkumulátor

Funkciók

Funkció Kijelző, Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, Zajszint optikai jelzése, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, Vox funkció, Éjjellátás, Megvilágítás

Elemek

Elemek típusa Lítium újratölthető
Elemek száma 1 db
Kód:  BABY11189
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3661276155381

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05