Oldal frissítése

BABYMOOV Milky Now

4,5 12 értékelés
34 690 Ft

BABYMOOV Milky Now

Az újdonsült szülők számára fontos, hogy a lehető legkönnyebbé tegyék a munkájukat, és így a babára tudjanak koncentrálni. A Babymoov Milky Now vízmelegítő nagy segítség lesz ebben. A Babymoov vízmelegítő gyorsan és egyszerűen forralja a vizet, hogy tápszert főzhess a babának, vagy kávét, teát saját magadnak. A vízmelegítés során két lehetőség közül választhatsz. A víz vagy az általad kiválasztott hőmérsékletre (22 és 85 °C között) melegszik fel, vagy eléri a forráspontot, hogy a vízben ne maradjanak baktériumok, majd a ventilátornak köszönhetően gyorsan lehűl a kívánt hőmérsékletre. Ezután csak nyomd meg a gombot, és a Babymoov melegítő 60 ml vizet tölt az előkészített üvegbe vagy pohárba. 

A Babymoov Milky Now vízmelegítő legfontosabb jellemzői

  • Babymoov Milky Now vízmelegítő a könnyebb tápszerkészítéshez
  • Gyorsan és egyszerűen forralja a vizet, így tápszert, kávét vagy teát készíthetsz magadnak
  • 2 fűtési lehetőség: a kiválasztott hőmérsékletre vagy a forráspontig
  • Miután felmelegedett a víz, egyszerűen nyomd meg a gombot, és a gép 60 ml vizet tölt ki
  • A Babymoov fűtőberendezés egyszerre legfeljebb 1,1 liter vizet melegít fel
  • Hőmérséklettartó funkció 6 órán keresztül, öntisztító funkció
  • Kiváló minőségű rozsdamentes acél belső tér
  • A Babymoov fűtőberendezés formatervezett és kompakt

A Babymoov fűtőberendezés számos praktikus funkcióval rendelkezik

A Babymoov Milky Now vízmelegítő egyszerre akár 1,1 liter vizet is felmelegít, és akár 6 órán keresztüli hőmérséklet-fenntartó funkcióval rendelkezik, így nem kell újra és újra felforralni a vizet, csak ki kell önteni a készülékből. Öntisztító funkcióval is rendelkezik. A Babymoov fűtőtest belseje kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült és dizájnos megjelenése van, így konyhád méltó dísze lesz. Kompakt kialakításának köszönhetően könnyen magaddal viheted egy látogatásra vagy a nyaralásokra. 

Teljesítmény:
800 W


Paraméterek

Funkció

Funkció Automatikus kikapcsolás, Digitális, Több fokozatú melegítés, Kijelzős, Nagyon egyszerű használat, Melegen tartó funkció

Típus

Típus Melegítő
Tápegység Hagyományos hálózati
Kód:  BABY19468
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3661276170353

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20