Oldal frissítése

BABY DOVE Rich Moisture sampon 400 ml

5 2 értékelés
2 190 Ft

BABY DOVE Rich Moisture sampon 400 ml

A 400 ml-es DOVE BABY Rich Moisture babasampont kifejezetten az érzékeny baba fejbőr és haj ápolására fejlesztették ki. Finoman és gyengéden tisztítja a hajat, és biztosítja a szükséges hidratálást. A kicsi haja puha, tökéletesen tiszta és kellemes illatú lesz. Az egyik legérzékenyebb területnek, a fejbőrnek biztosítja a fontos tápanyagokat. A készítmény nem okoz szemirritációt, hipoallergén, dermatológiailag és szemészeti szempontból is tesztelt. Add meg kisbabádnak a legjobb gondoskodást. A DOVE BABY Rich Moisture samponnal nincs több könny, csak egészséges és illatos babahaj.
Alkalmazás:
Önts egy kis mennyiségű sampont a kezedbe, masszírozd be a kicsi nedves hajába, majd alaposan öblítsd le vízzel.
Fejbőr típus:
Normál és a száraz bőrre

Összetevők:
Aqua, Glycerin, Cocamidopropyl betaine, Sodium cocoyl glycinate, Polyacrylate-33, Caprylyl glycol, Coconut acid, Dimethiconol, Laureth-23, Lauric acid, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium benzoate, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Sodium isethionate, Sodium lauroyl isethionate, Sodium lauryl sulfate, Sodium palm kernelate, Sodium palmitate, Sodium stearate, Stearic acid, Styrene/acrylates copolymer, TEA dodecylbenzenesulfonate, Tetrasodium EDTA, Zinc oxide, CI 77891

 

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Gyerek

Hatás

Hatás Hidratáló hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Ajánlott

Alsó korhatár 0 éves kortól

Különleges tulajdonságok

Különleges tulajdonságok Kíméletes a szemhez, Hipoallergén
Kód:  DK0242
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8710908657979
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15