Oldal frissítése

AXE Dark Temptation Aftershave 100 ml

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AXE Dark Temptation Aftershave 100 ml

Az AXE Dark Temptation minden olyan férfi számára készült, aki tudja, mit akar, és nem fél cselekedni célja elérése érdekében. Az izgalmas, keleties illatot vonzóvá varázsolja a csokoládé összetevő, amely minden nőt rabul ejt. Az aftershave egyesíti a csokoládé finom aromáját friss, ínyenc illatokkal, mint a sárga és piros húsú paprika, hogy ennek a kifinomult illatnak modern megjelenést külcsönözzön.

Az arcszesz használata kiküszöböli a bőrpírt, fertőtleníti és felfrissíti a bőrt. Megakadályozza a kellemetlen irritációt, égő vagy viszkető érzést, amely a borotválkozás után fellép. A páratlan összetevő a nő számára ellenállhatatlan, ezért az AXE Dark Temptation hangsúlyosan karizmatikussá teszi és kiemeli szexepiljét.
Összetevői:
Denaturált szesz, víz, parfüm, glicerin, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, etilhexil-metoxi-cinnamát, butil-methoxydibenzoylmethane, etil-hexil-szalicilát, BHT, Citral, citronellaolaj, kumarin, geraniol, limonén, linalool

 

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Típus

Típus Arcvíz borotválkozás után
Kód:  HOL101
Termékszám:  8717644285930
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20