Oldal frissítése

AXE Black & Dark Temptation Set 650 ml

4,8 4 értékelés
12 790 Ft

AXE Black & Dark Temptation Set 650 ml

Lepd meg partnered vagy barátod egy AXE kozmetikai ajándékcsomaggal, amely egyedülállóan friss illattal varázsol el, amit egy leheletnyi lédús gyümölcs, fás és virágos tónusok és a fekete bors és a borostyán illata egy csipetnyi csokoládéval együtt alkotnak. A hatékony dezodorok és a népszerű és tartós férfias illatok keveréke megakadályozza a szagok kialakulását, a férfiaknak szánt tusfürdő pedig illatos, hidratált és friss bőrt varázsol. Az aftershave, amely érzéki illatával keveredik a többi termékkel, megnyugtatja, hidratálja és felfrissíti a férfiak bőrét. Minden egy elegáns fémdobozba van csomagolva, így nem csak férfiak számára nagyszerű karácsonyi ajándék. Ajándékozd meg szeretteidet az AXE Black/Dark Temptation kozmetikai szettben található nagyszerű illatokkal.

Az AXE Black/Dark Temptation X22 fémdobozos kozmetikai ajándékcsomag főbb jellemzői

  • Praktikus ajándék párod vagy barátod számára
  • AXE Black/Dark Temptation kozmetikai ajándékcsomag eredeti illattal
  • két dezodort, tusfürdőt és aftershave-et tartalmaz
  • Axe Black dezodor és aftershave lédús gyümölcsök, fás és virágos jegyek friss illatával
  • Axe Temptation dezodor és tusfürdő fekete borssal és borostyánnal, egy csipetnyi csokoládéval
  • Illóolajokkal, amelyek illata eleganciát, dinamizmust és érzékiséget sugároz
  • AXE Black/Dark Temptation kozmetikai ajándékkészlet különleges díszdobozban

A készlet tartalma:
Axe Dark Temptation tusfürdő 250 ml
Axe Dark Temptation dezodor 150 ml
Axe Black dezodor 150 ml
Axe Black aftershave 100 ml
Fémdoboz

Összetétel

DEZODOR SÖTÉT KÍSÉRTÉS: AAlkohol Denat.., Butane, Izobután, Propane, Parfüm, Cink-neodekanoát, Isopropyl Myristate, Amyl Cinnamal, Citral, Citronellol, Kumarin, Limonene, Linalool. DEZODOR FEKETE: Alkohol Denat.., Butane, Izobután, Propane, Parfüm, Cink-neodekanoát, Isopropyl Myristate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool. ZUHANYZSELÉ: Aqua, Nátrium-lauril-szulfát, Glicerin, Cocamidopropyl Betaine, Nátrium-klorid, Parfüm, Nátrium benzoát, Citromsav, PPG-6, Lactic Acid, Disodium EDTA Szacharid izomerát, Geraniol, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 19140, CI 42090. AFTERSHAVE: AAlkohol Denat.., Aqua, Parfüm, Glicerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzil-alkohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate Citral, Citronellol, Kumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.

Paraméterek

Típus

Típus Férfi

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 4 db
Csomag tartalma Dezodor, Tusfürdő, Arcvíz borotválkozás után

Űrtartalom

Űrtartalom 650 ml
Kód:  VBAL8405
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8720182284037
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20