Oldal frissítése

AUSSIE Moist Készlet 800 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AUSSIE Moist Készlet 800 ml

Az AUSSIE Moist hajkozmetikai szett a száraz és sérült haj ápolására szolgál. Mindent tartalmaz, amire szükséged lehet, nem hiányzik belőle a sampon, a balzsam vagy és a hajpakolás sem. A sampon könnyen és megbízhatóan tisztítja a hajat, segít helyreállítani a hidratációs egyensúlyt és biztosítja a haj természetes rugalmasságát. Ezt követően a balzsam és a maszk mélyen táplálja és hidratálja a hajat. A makadámiadió kivonataival ellátott természetes összetételének köszönhetően a szett egyedülálló gondoskodást nyújt a fejbőrnek, a hajnak és a hajgyökereknek. Kényeztesd hajad az AUSSIE Moist minőségi, természetes ápolásával, hogy tincseid egészségesek, rugalmasak és gyönyörűen fényesek legyenek!

Az AUSSIE Moist 800 ml-es kozmetikai szett legfontosabb jellemzői

  • Az AUSSIE Moist szett száraz és sérült haj ápolására szolgál
  • Sampont, balzsamot és maszkot tartalmaz
  • A sampon tisztítja és mélyen hidratálja a hajat
  • A balzsam és a maszk rugalmasságot és puhaságot ad a hajnak
  • Természetes összetétel, amely gyengéd a hajjal
  • Erősíti a hajat
  • AUSSIE Moist csodás illattal rendelkezik

A természetes kivonatok ereje

Az Aussie termékek az ausztrál makadámiadió kivonatait tartalmazzák, amelyek hidratálják a száraz vagy sérült hajat, puhaságot, egészséges megjelenést és természetes rugalmasságot biztosítva. A ritka makadámiadióból nyert makadámiaolaj a fényűző, hidegen sajtolt olajok egyike, sok különleges hatással. Egyszeresen telítetlen olajokat, E-, A-, B-vitamint, valamint omega-3 és omega-6 zsírsavakat tartalmaz. Ezek az anyagok gondoskodnak a száraz, sérült és egészségtelen hajról. Az AUSSIE Moist ápoló kozmetikumai erősítik a fejbőr és a haj védelmét, erőt, mély hidratációt és egészséges megjelenést kölcsönözve. Az eredmény rugalmas, tökéletesen tiszta, megerősített és gyönyörűen fényes hajkorona. Biztosíts elegendő hidratálást a hajad és a fejbőröd számára a természet erejével! 

Aussie hajkozmetikumok a szép és egészséges hajért

Az Aussie márka felső kategóriás hajkozmetikumok gyártására és értékesítésére specializálódott, minden korosztály számára. A termékek természetes kivonatokat tartalmaznak, amelyek a természet erejével gondozzák a hajat és a fejbőrt. A minőségi kozmetikumok táplálják a hajat, biztosítják a megfelelő hidratációs egyensúlyt, valamint javítják a haj általános tulajdonságait. Fogadj a minőségre és használd az Aussie márka kozmetikumait! 

A sampon összetétele: 
Aqua,Sodium Lauryl Sulfate,Sodium Laureth Sulfate,Cocamidopropyl Betaine,Glycol Distearate,Sodium Citrate,Cocamide MEA,Sodium Xylenesulfonate,Parfum,Citric Acid,Sodium Benzoate,Sodium Chloride,Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride,Glycerin,Tetrasodium EDTA,Limonene,Hydrochloric Acid,Alpha-Isomethyl Ionone,Magnesium Nitrate,Aloe Barbadensis Leaf Juice,Macadamia Ternifolia Seed Oil,CI 19140,Methylchloroisothiazolinone,Magnesium Chloride,CI 17200,Methylisothiazolinone,Ascorbic Acid,Sodium Sulfite,Potassium Sorbate.

A balzsam összetétele: 
Aqua, Stearyl alcohol, Cetyl alcohol, Stearamidopropyl dimethylamine, Benzyl alcohol, Dicetyldimonium chloride, Glutamic acid, Bis-aminopropyl dimethicone, Parfum, Disodium EDTA, Propylene glycol, Citric acid, Magnesium nitrate, Macadamia ternifolia seed oil, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium chloride, Methylisothiazolinone.

A hajmaszk összetétele: 
Aqua, Stearyl alcohol, Cetyl alcohol, Stearamidopropyl dimethylamine, Benzyl alcohol, Dicetyldimonium chloride, Glutamic acid, Bis-aminopropyl dimethicone, Parfum, Disodium EDTA, Propylene glycol, Citric acid, Magnesium nitrate, Macadamia ternifolia seed oil, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium chloride, Methylisothiazolinone.


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Haj típusa

Haj típusa Normál
Kód:  VLS213s
Termékszám:  VLS213s

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20