Oldal frissítése

ATTITUDE Sweet Lullaby 1 l (40 mosás)

5,0 43 értékelés
2 990 Ft

ATTITUDE Sweet Lullaby 1 l (40 mosás)

Az Attitude Sweet Lullaby édes altatódal illatú öblítőszer kifejezetten a gyerekruhákhoz támasztotta kényes igények szerint lett kifejlesztve. Rendkívül kíméletes az érzékeny bőrrel, és köszönhetően az egyedülálló természetes összetételnek nagyon is hatásos. Erőteljes koncentrátum, és 95%-ban biológiailag lebomló anyagokból készült. Jó eredményeket lehet vele elérni még alacsony hőmérsékleten is, és kellemes citromhéj illatot kölcsönöz a ruháknak, valamint fantasztikusan puha tapintásúvá és kellemes édes altatódal illatúvá varázsolja őket. Az öblítőszer alkalmas természetes és szintetikus anyagokhoz is.

Ez az ATTITUDE termék hipoallergén, nem kivánatos anyagoktól mentes, növényi eredetű alapanyagokból készül, ECOLOGO minősítéssel rendelkezik.

Legfontosabb jellemzők

  • Természeti forrásból származó anyagokból készült, környezetbarát, hipoallergén
  • 100%-ban lebomló csomagolás
  • Szintetikus és természetes anyagokon is használható
  • Erősen koncentrált formula - számos mosáshoz elegendő
  • Kellemes citromhéj illattal
  • Ecologo-tanusítvány - bizonyítja, hogy a termék környezetbarát

Gyengéd a bőrrrel és a környezettel is

Mint az Attitude márka összes többi terméke is, ez a öblítőszer is csak olyan összetevőket tartalmaz, amelyek jótékonyak az egészségre. A készítmény több mint 95%-a biológiailag lebomló összetevőkből áll, és a hagyományos öblítőszerekkel ellentétben összetételében nem tartalmaz káros anyagokat (mint például foszfátokat, optikai fehérítőket, színezékeket és semmi egyet sem). A tartály, amelyben az öblítőszer van teljes mértékben újrahasznosítható. 

Biztonság óvintézkedések

Gyerekktől távol tartandó .Szembe ne kerüljön. Ha mégis szembe kerül, azonnal alaposan öblítsd ki folyó víz alatt. Tárolási hőmérséklet: 4°C felett és 25°C alatt.


Összetétel

Voda, <5% aniontové povrchově aktivní látky (sodium coco sulfát), <5% neiontové povrchově aktivní látky (lauryl glukosid), chlorid sodný, glukonan sodný, citronan sodný, extrakt ze zeleného čaje Camellia sinensis, terpineol (z citrusů) (<5%), decanal (z citrusů) (<5%), allyl heptaonát (ze sladkého ovoce) (<5%)

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Használat

Ruha típusa Gyerekruhákhoz
Tulajdonságok Környezetbarát, Rendszeres használatra, Érzékeny bőrűeknek

Űrtartalom

Űrtartalom 1 000 ml

Mosások száma

Mosások száma 40

Tulajdonságok

Tulajdonságok Érzékeny bőrre, Természetbarát, Gyerek
Illat típusa Friss

Mosószer típusa

Mosószer típusa Öblítő

Darabszám

Darabszám 1 db
Kód:  AVI074
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  626232421378
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05