Oldal frissítése

ATTITUDE illatosítatlan gyümölcs- és zöldségtisztító spriccelővel 800 ml

2 290 Ft

ATTITUDE illatosítatlan gyümölcs- és zöldségtisztító spriccelővel 800 ml

Az ATTITUDE természetes gyümölcs- és zöldségtisztítót a NATURE+ technológiával a természet és a tudomány ereje ihlette, Téged, a családodat és a bolygót szem előtt tartva. Rendkívül hatékony növényi alapú összetevőkből készül, amelyek nem mérgező tisztító erejének köszönhetően eltávolítják a szennyeződéseket, viaszt és egyéb anyagokat a gyümölcsökről és zöldségekről. Íz- és illatanyagmentes. A természetes gyümölcsök felületén gyakran nem csak a kezelésből származó szennyeződéseket, hanem a zsíros viaszt és más, manapság használt anyagokat is találunk. Ha a gyümölcsöt, zöldséget csak vízzel mossuk meg, akkor legalább a felsorolt anyagok egy része a felszínen marad. Korlátozd ezeknek a nemkívánatos anyagoknak a fogyasztását ezzel a hipoallergén és vegán természetes gyümölcskészítménnyel. A 94%-ban természetes összetevőket tartalmazó gyümölcs- és zöldségtisztító praktikus, mivel közvetlenül a gyümölcsökre és zöldségekre permetezhető, vagy áztató oldatként is használható. A flakon HDPE #2 műanyagból készült - a legkönnyebben újrahasznosítható műanyagból. EWG VERIFIED™, kegyetlenségtől mentes, vegán formulája minden nap tisztán tartja otthonodat.

Használat:
Permetezd és oszlasd el, majd öblítsd le vízzel. Áztatás: önts 15 ml vagy egy evőkanálnyit a termékből egy vízzel teli tálba. Áztasd a terméket néhány percig, majd öblítsd le. Kifejezetten a kezelési maradványok, növényvédő szerek, viasz és egyéb szennyeződések eltávolítására szolgál a gyümölcsök és zöldségek felületéről.

Figyelmeztetés:
Gyermekektől elzárva kell tartani.

Összetétel

<5% nem ionos tenzidek / agents de surface non ioniques / niet-ionische surfactanten / Nichtionische Tenside / surfactantes no iónicos / tensioattivi non ionici / anionisia pinta-aineita / icke-ioniska ytaktiva ämnen / nonioniske overfladeaktive stoffer (caprylyl glucoside, myristyl glucoside). Tartalmazza is / Contient aussi / Bevat eveneens / Enthält auch / También contiene / Contiene anche / Muut ainesosat / Innehåller även / Indeholder også: Aqua / Aqua / Víz / Eau, Sodium Citrate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Sodium Bicarbonate, Nátrium-hidroxid.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Konyhába

Típus

Tisztítószer típus Spray

Funkciók

Funkciók Tisztításhoz

Tulajdonságok

Tulajdonságok Környezetbarát

Darabszám

Darabszám 1 db

Termék típusa

Termék típusa Tisztítószer

Rendeltetés

Specifikációk Konyhába

Űrtartalom

Űrtartalom 0,8 l
Kód:  CIS2431
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  626232407808

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20