Oldal frissítése

ATTITUDE Citrom illatú mosogatószer 700 ml

5 5 értékelés
2 190 Ft

ATTITUDE Citrom illatú mosogatószer 700 ml

Az ATTITUDE edény tisztító a tökéletes választás, ha egy természetes terméket szeretnél, az egész család, beleértve a gyereket is használhatják. Alaposan távolítja el a szennyeződéseket, akár a zsírral és az égéssel is képes végezni. Nagy előnye, hogy csak olyan anyagokat tartalmaz, amelyek nem károsak az emberi egészségre, és 95% -ban biológiailag lebontható. Ugyanakkor, nagyon finom érzés a bőrnek, amely puha marad a használat után is. Az ATTITUDE mosogatószer a citromhéj aromájának köszönhetően kellemes és friss illatot hagy maga után a konyhádban, és az edényeket is csillogóan tisztává varázsolja.A termék hipoallergén, nemkívánatos anyagoktól mentes, növényi eredetű, környezetbarát és antiallergén.

Jellemzői:

  • Természetes hipoallergén készítmény a család biztonságáért
  • Környezetbarát
  • Hosszan tartó citromhéj illat
  • Nem tartalmaz káros anyagokat, mint foszfátok, klór vagy színezékek
  • EcoLogo tanúsítvány - Az EcoLogo által is megerősítve a termék környezetbarátsága

Az ATTITUDE márka megfelel a szigorú szabályoknak, miszerint természetes és biztonságos összetevőkből készült, hogy a termék megfeleljen a legigényesebb vásárlók számára is. A könnyebb alkalmazás érdekében a termék fel van szerelve egy kézi adagolóval, hogy minden alapon tudjuk használni. A használata teljesen biztonságos a legkisebb gyerekek számára is, de még a kisállatoknak sem okoz kárt. A tisztítószer citrom illatát kizárólag természetes forrásokból nyerik. Ha figyelsz a saját és a családod egészségére, és a tény, hogy környezetbarát sem közömbös számodra, akkor ezt az edény tiszítót neked találták ki. 

 

Összetétel

Víz, 5% növényi kationos felületaktív anyag (dipalmitoyletil-hidroxietil-monium-metoszulfát), 5% növényi nem ionos tenzid (mirisztilglükozid, kaprilil-glükozid), glicerin, Camellia sinensis zöld tea kivonat, citromsav, etilénbrasszilát (virágokból)*, etil-linalool (virágból)*, metildihidrojasmonát (jázminból), benzil-acetát (virágokból)*, dimetil-heptenál (gyümölcsből)*, (* illat).

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Mosogatás

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hipoallergén

Űrtartalom

Űrtartalom 0,7 l

Tömeg

Tömeg 0,7 kg

Tulajdonságok

Parfümmentes Nem
Újrahasznosított csomagolás IGEN
Foszfátmentes IGEN
Állatokon tesztelve Nem
Dermatológiailag tesztelt IGEN
Természetes összetétel IGEN

Űrtartalom

Űrtartalom 700 ml
Kód:  CIS143
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  626232431728

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20