Oldal frissítése

ASTRID Soft Skin arctej 200 ml

4,8 5 értékelés
1 190 Ft

ASTRID Soft Skin arctej 200 ml

A bőrlágyító ASTRID Soft Skin tisztító arctej hatékonyan megtisztítja a bőrt, megszabadítja a nem kívánt szennyeződésektől és tökéletesen eltávolítja a sminket. Száraz és érzékeny bőrre alkalmas, és minden korosztály használhatja. A készítmény legfőbb előnye, hogy nem szárítja ki a bőrt és segít a hidratáció optimális szintjének megőrzésében. Gondoskodik és ápolja a bőrt, amelyet tökéletesen tisztává varázsol, és hibátlanul eltávolítja róla a sminket, miközben egészséges megjelenést kölcsönöz. Az arctej kímélő összetételét ásványi anyagokkal és D-panthenollal gazdagították. A készítmény bőrgyógyászok által tesztelt.

Hatóanyagok:
Az ásványi anyagok és a D-panthenol megnyugtatják a bőrt. Elősegítik a bőr selymességének, rugalmasságának és hidratáltságának fenntartását.
Alkalmazás:
Egy vattakorong segítségével vigye fel a készítményt arcára, nyakára és dekoltázsára, majd finom, körkörös mozdulatokkal tisztítsa meg a bőrt!

Összetétel:
Aqua, Paraffinum liquidum, Glyceryl stearate, Cetearyl alcohol, Glycerin, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetyl palmitate, Dicaprylyl ether, Dimethicone, Carbomer, Tocopheryl acetate, Allantoin, Panthenol, Soluble collagen, Glycogen, Hydrolyzed elastin, Sorbic acid, Sodium succinate, Zinc gluconate, Magnesium aspartate, Copper gluconate, Parfum, Tetrasodium EDTA, Sodium hydroxide, Glyceryl laurate, Phenoxyethanol

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  PLK277
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592297000150
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20