Oldal frissítése

ASTRID Selymes önbarnító hab 150 ml

3,4 6 értékelés
2 490 Ft

ASTRID Selymes önbarnító hab 150 ml

Egész éves, természetes barna színű bőrre vágysz? Az Astrid Selyem önbarnító hab természetes aranybarna színűvé varázsolja az arcod és a tested az első felvitel után. A barnító hatás eléréséhez nincs szükség napfényre. Könnyű összetétele azonnal felszívódik, és biztosítja a bőr egyenletes, gyorsabb és intenzívebb barnulását. Ezen felül a hidratáló komplex elősegíti a bronzbarna hatás meghosszabbítását a bőrön. A termék textúrájának köszönhetően az Astrid önbarnító hab felhordása egyszerű és gyors.

Az Astrid önbarnító hab fő tulajdonságai, 150 ml

  • Astrid önbarnító hab
  • Arany-bronz színt ad a bőrnek
  • Nincs szükség napfényre
  • Könnyű és gyors alkalmazás
  • Az Astrid hab biztosítja a bőr egyenletes, gyors és intenzív barnulását
  • A hidratáló komplex meghosszabbítja a barnulás hatását

Használat:
Vidd fel egyenletesen az arc és a test tiszta és száraz bőrére. Az arcodra ne közvetlenül alkalmazd, előbb a tenyeredre vidd fel, majd kezeddel terítsd szét a bőrödön, kivéve a szem környékét. Intenzívebb árnyalat elérése érdekében többször alkalmazd. Az egyes alkalmazások után azonnal moss kezet. Kerüld a termék a közvetlen érintkezését a ruházattal és más tárgyakkal, amíg teljesen felszívódik, hogy egyenletes barnulást érj el.

Összetétel:
Aqua, glicerin, propándiol, dihidroxi-aceton, betain, etoxidiglikol, PPG-26-buteth-26, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, parfüm, etilhexil-glicerin, tejsav, fenoxietoetanol


Paraméterek

Termék típusa

Használható Önbarnításhoz
Termék típusa Hab
Egyéb jellemzők Arcra, Testre

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Fényvédő
Specifikáció Dermo

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  OPA144
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592297005858
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05