Oldal frissítése

ASTRID Nutri Moments Regenerative Testápoló 250 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASTRID Nutri Moments Regenerative Testápoló 250 ml

Az Astrid Nutri Moments Regenerative testápolója regenerálja és puhává teszi a nagyon száraz bőrt. Mély hidratálást nyújt akár 48 órán keresztül. A vitaminok és a hidratáló összetevők egyensúlya 48 órán keresztül hatékonyan hidratálja, élénkíti és rugalmassá varázsolja bőrödet. Shea vaj tartalma természetes forrása az esszenciális zsírsavaknak és az A-és E-vitaminnak. Intenzív táplálást nyújt bőrödnek és véd a túlzott kiszáradástól. Használata után bőröd tökéletesen táplált és hidratált lesz. 

Legfontosabb jellemzők

  • Regeneráló, kisimító és hidratáló
  • Nagyon száraz bőrre
  • Shea vajjal
  • Véd a túlzott kiszáradástól
  • Az eredmény hidratált és táplált bőr
  • Dermatológiailag tesztelt

Összetevők:

Aqua, Paraffinum Liquidum, Glicerin, gliceril-sztearát, cetearil-alkohol, dimetikon, Butyrospermum parkii vaj, PEG-100-sztearát, Ceteareth-20, kalcium-pantotenát, panthenol, niacinamid, tokoferil-acetát, inozit, imidazolidinil-karbamid, Ceteareth-12, cetil-palmitát, glükóz, fruktóz, maltóz, trehalóz, allantoin, karbamid, nátrium-PCA, karbomer, nátrium-klorid, nátrium-laktát, a gliceril-laurát, butilén-glikol, nátrium-hialuronát, pentilén-glikolt, Tetranátrium EDTA, Parfüm, citromsav, kálium-szorbát, fenoxietanol, Nátrium-hidroxid BHT

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  TM258
Termékszám:  8592297000266
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05