Oldal frissítése

ASTRID hialuron fiatalító és feszesítő arcpakolás 2 × 8 ml

5 1 értékelés
890 Ft

ASTRID hialuron fiatalító és feszesítő arcpakolás 2 × 8 ml

A bőröd csakis a legjobb termékeket érdemli meg. Az ismert ASTRID által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc. Kényeztető, tökéletes ápolást kínál. Innovatív összetételének és kellemes illatának köszönhetően férfiak és nők számára egyaránt ideális választás. Ragyogóvá varázsolja és megbízhatóan ápolja a bőrt, legyen szó bármilyen bőrtípusról. A közismert ASTRID lemosható arcmaszk egyszerűen felvihető és remek az állaga is. Ahhoz, hogy elérd a legjobb hatást, tartsd be a hatóidőt, ami 0,17 perc, ez idő alatt pedig pihenj és töltődj fel. A maszkban lévő aktív összetevők azonnali ragyogást biztosítanak, valamint bőröd is fiatalabbnak fog látszani. Biztosan el leszel ragadtatva az eredménytől!

A jól ismert ASTRID hialuron fiatalító és feszesítő arcpakolás 2 × 8 ml arcmaszk legfontosabb előnyei

  • A népszerű ASTRID gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc, amelyre kiváló megoldást jelent
  • Férfiak és nők számára egyaránt megfelelő készítmény
  • A kiváló hatású lemosható típusú arcmaszk könnyen alkalmazható és az állaga kellemes
  • Hatása a bőrre: lifting és feszesítő
  • A hatékonyság alapja a következő összetevő: hialuronsav
  • Tökéletes eredményt kínál minden bőrtípuson
  • A maszk hatóideje 0,17 perc
  • A közismert ASTRID arcmaszk térfogata 16 ml

A jól ismert ASTRID arcmaszk figyelemre méltó hatásai

Fontos, hogy vigyázz a bőrödre, és rendszeresen használj arcmaszkot, hogy megtapasztalhasd az általa nyújtott csodálatos eredményeket. A jól ismert ASTRID arcmaszk ápolja bőrt, és jelentős mennyiségű hatóanyaggal gazdagítja. Az arcmaszkkal bőröd ismét feszes, rugalmas és ragyogó lesz.

Összetétel

Aqua Glicerin Kapril/kaprikus triglicerid Cichorium intybus gyökér oligoszacharidok Szorbit Cetearyl alkohol Ammónium-akrililoid-dimetil-turát/VP kopolimer Butyrospermum parkii vaj Kaolin Panthenol Tokoferil-acetát Caesalpinia spinosa gumi Nátrium-hialuronát Behenil-alkohol Cera alba Cera microcristallina Ficus carica gyümölcskivonat Glükonolakton Gliceril-laurát Glicerin-sztearát Glycine soja szterolok Glikogén Helianthus annuus magolaj Hidrolizált elasztin Lecitin Parfüm Nátrium-hidroxid Nátrium-szukcinát Oldható kollagén Sztearil-sztearát Tetrasodium EDTA Tokoferol Fenoxietanol Nátrium-benzoát Szorbinsav CI 77891

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Lemosható

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Lifting és feszesítő

Hatóidő

Hatóidő 0,17 perc

Űrtartalom

Űrtartalom 16 ml
Kód:  KSPL4275
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592297008637
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15