Oldal frissítése

ASTRID Fresh Skin arctej 200 ml

4,8 5 értékelés
1 190 Ft

ASTRID Fresh Skin arctej 200 ml

A frissítő ASTRID Fresh Skin arctisztító tej hatékonyan tisztítja és szabadítja meg a bőrt az összes nem kívánt szennyeződéstől, valamint tökéletesen eltávolítja a sminket, anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt. Alkalmas normál és kombinált bőrre, minden korosztály részére. Az arctej felfrissíti és tonizálja a bőrt, amely a készítmény használata után tiszta, sminktől mentes és fiatalos hatású lesz. Az arctej könnyű összetételét ásványi anyagokkal és E-vitaminnal dúsították. A készítmény bőrgyógyászok által tesztelt.


Hatóanyagok:
Ásványi anyagok és E-vitamin, amelyek táplálják és antioxidánsokkal látják el bőrt, továbbá frissítő és tonizáló hatásúak.
Alkalmazás:
Egy vattakorong segítségével vigye fel a készítményt az arcára, a nyakára és a dekoltázsára, majd finom, körkörös mozdulatokkal tisztítsa meg a bőrt!
 

Összetétel:
Aqua, Paraffinum liquidum, Glyceryl stearate, Cetearyl alcohol, Glycerin, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetyl palmitate, Dicaprylyl ether, Dimethicone, Parfum, Carbomer, Tocopheryl acetate, Soluble collagen, Glycogen, Hydrolyzed elastin, Sorbic acid, Sodium succinate, Zinc gluconate, Magnesium aspartate, Copper gluconate, Tetrasodium EDTA, Sodium hydroxide, Glyceryl laurate, Phenoxyethanol

 

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  PLK274
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592297000167
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15