Oldal frissítése

ASTRID C-vitaminos energizáló textil maszk 1 db

5 1 értékelés
Leárazás -15 %
930 Ft 1 090 Ft

ASTRID C-vitaminos energizáló textil maszk 1 db

A bőröd csakis a legjobb termékeket érdemli meg. A népszerű ASTRID által előállított arcmaszk alkalmazási területe: arc. Ez a kiváló minőségű termék nagyszerű ápolásban részesíti a bőrt. Az innovatív összetevők és a frissítő illat gondoskodik arról, hogy hölgyek és urak számára is megfelelő legyen. Minden bőrtípuson hatékony. Megbízhatóan táplálja a bőrt, amely ettől ragyogó és friss lesz. A népszerű ASTRID textil arcmaszk rendkívül könnyen felvihető, és az állaga is kellemes. Annak érdekében, hogy a hatása tökéletes legyen, hagyd hatni a gyártó által megadott ideig, ami ennél a maszknál 0,17 perc, ez idő alatt pedig töltődj és pihenj. A maszk a hatóanyagai révén gyors fiatalító hatással bír, ragyogó, egészséges, fiatalos megjelenésű bőrt kölcsönöz. El leszel ragadtatva a végeredménytől!

A népszerű ASTRID C-vitaminos energizáló textil maszk 1 db arcmaszk legfontosabb tulajdonságai

  • A népszerű ASTRID gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc, amelyre remek választás a bőrápolási rutin kiegészítő lépéseként
  • Az összetételének köszönhetően hatékony ápolást nyújt férfiak és nők számára is
  • A jótékony textil típusú arcmaszkot kényelmes felvinni, és kellemes állagával bizonyára elnyeri el tetszésedet
  • Az arcmaszk bőrre gyakorolt hatása: világosító
  • Az arcmaszk hatékonyságáért felelő anyag: c-vitamin
  • Tökéletes eredményt kínál minden bőrtípuson
  • Az arcmaszk hatóideje: 0,17 perc
  • A népszerű ASTRID arcmaszk űrtartalma 20 ml, a súlya pedig 35 g

Az ismert ASTRID arcmaszk fantasztikus hatásai

Igazán élvezni fogod, hogy bőröd hibátlan megjelenésű, mivel a maszk rendkívüli hatásokkal büszkélkedhet. A jól ismert ASTRID arcmaszk ápolja bőrt, és jelentős mennyiségű hatóanyaggal gazdagítja. Az aktív világosító összetevők ápolják a bőrt, és hozzájárulnak a ragyogóbb és sugárzóbb megjelenéshez.

Összetétel

Aqua Glicerin Propanediol Betain Citrus paradisi gyümölcskivonat Lycium barbarum gyümölcskivonat Nátrium-aszkorbil-foszfát Nátrium-hialuronát Tetrasodium-glutamát-diacetát 1,2-hexándiol Kapril-glikol Citromsav Etilhexil-glicerin Parfüm Poliszorbát 20 Xantán gumi Fenoxietanol Kálium-szorbát Nátrium-benzoát Benzil-szalicilát Limonén Linalool

Paraméterek

Típus

Termék típusa Maszk

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Textil

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Világosító

Hatóidő

Hatóidő 0,17 perc

Tömeg

Tömeg 35 g (0,04 kg)

Űrtartalom

Űrtartalom 20 ml
Kód:  KSPL3114
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592297007265
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05