Oldal frissítése

ASTRID Bioretinol Fejlett ránctalanító szérum 30 ml

5 2 értékelés
3 090 Ft

ASTRID Bioretinol Fejlett ránctalanító szérum 30 ml

Az öregedés jelei ellen hatékonyan küzdhetsz az ASTRID Bioretinol emulzióval. Az érettebb bőrre ajánlott, ráncok elleni krém az A-vitamin növényi alapú alternatíváját, a bakuchiol nevű vegyületet tartalmazza. Erős öregedésgátló hatása és revitalizáló képessége miatt alkalmas a fáradt és öregedő bőr azonnali és intenzív regenerálására. Az ASTRID Bioretinol szérum növeli a bőr rugalmasságát, csökkenti a ráncok számát és méretét. A termék összetételét B5-, B3-, C- és E-vitaminnal gazdagították. Ez a kombináció segít egységesíteni a bőr színét, valamint fokozza a bőr tömörségét. Az emulzió segít eltávolítani a bőr tökéletlenségeit, az egészségtelen bőrelszíneződéseket, beleértve a vörös és pigmentfoltokat. 

Az ASTRID Bioretinol bőremulzió legfontosabb jellemzői  - érett bőrre való, ránctalanító szérum

  • Az ASTRID Bioretinol visszaadja a bőr frissességét és fiatalságát.
  • A termék alkalmas érett és igénybevett bőrre. 
  • A szérum fő összetevője az A-vitamin természetes alternatívája.
  • Bakuchiol anyagot egy indiai növényből, a Psoralea corylifoliából nyerik és intenzív regenerálásra képes. 
  • B5, B3, C és E vitaminnal gazdagították, hogy ellensúlyozza a nem kívánt bőrhibákat.
  • Az összetevők kombinációja segít egységesíteni a bőr színét.
  • A szérum rendszeres használata a ráncok csökkentését, a tömörség és feszesség helyreállítását, a bőr kisimulását és a színhibák eltüntetését eredményezi.
  • Kényeztesd magad egészséges megjelenésű bőrrel az ASTRID Bioretinol érett bőrre kifejlesztett, ránctalanító szérummal.

Összetétel

Aqua Propándiol Butilénglikol Alkohol denat. Dimetikon Nátrium-aszkorbil-foszfát Nátrium-hialuronát Tetrasodium-glutamát-diacetát Allantoin Aszkorbinsav Aszkorbil-palmitát Bakuchiol Betain C20-22 alkoholok C20-22 alkilfoszfát Kalcium-pantotenát Kapril/kaprikus triglicerid Citromsav Dietilhexil-sziringilidénemalonát Gliceril-laurát Hidroxietil-akrilát/nátrium-akrilil-dimetil-tauurát kopolimer Izohexadecan Maltodextrin Niacinamid Parfüm PEG-8 Poliakrilát keresztpolimer-6 Poliszorbát 60 Piridoxin HCL Szilícium-dioxid Simmondsia chinensis magolaj Nátrium-hidroxid Nátrium-keményítő-okténilszukcinát Szorbitán izosztearát Tokoferol Tokoferil-acetát Fenoxietanol Geraniol Hydroxycitronellal Limonén Linalool

Paraméterek

Hatás

Hatás Ránctalanító, Lifting és feszesítő

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára
Kód:  KSPL3557
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592297008163
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20