Oldal frissítése

ASTRID Aqua Biotic Hidratáló textil maszk 1 darab

Leárazás -15 %
840 Ft 990 Ft

ASTRID Aqua Biotic Hidratáló textil maszk 1 darab

Bőröd csak a legjobbat érdemli. A közismert ASTRID által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc. Első osztályú, hatékony ápolást kínál. Az innovatív összetevők és a frissítő illatú, kivételes kombinációját férfiak és nők egyaránt értékelni fogják. Megbízhatóan működik minden bőrtípuson, intenzíven táplál és természetesen ragyogó megjelenést biztosít. A közismert ASTRID textil arcmaszk egyszerűen felvihető és remek az állaga is. Hatóideje, amíg kifejti hatását 0,17 perc, ez pont elegendő idő arra, hogy relaxálj egyet. A maszkban található hatóanyagok rendkívüli hatásainak köszönhetően a bőr azonnal ragyogó, egészséges és fiatalos megjelenésű lesz. El leszel ragadtatva a végeredménytől!

A híres ASTRID Aqua Biotic Hidratáló textil maszk 1 darab arcmaszk legfontosabb tulajdonságai

  • A jól ismert ASTRID gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc, amelynek tökéletes ápolást biztosít
  • Férfiak és nők számára egyaránt alkalmas
  • A kiváló hatású textil típusú arcmaszk könnyen alkalmazható és az állaga kellemes
  • Az arcmaszk hatása: hidratáló
  • Az arcmaszk hatékonyságáért felelő anyag: prebiotikum
  • Minden bőrtípusra megfelelő választás
  • Az arcmaszk hatóideje: 0,17 perc

A népszerű ASTRID arcmaszk csodával határos hatásai

Fordíts kiemelkedő figyelmet a bőrápolásra azáltal, hogy arcmaszkot is használsz. Meg fogsz lepődni, milyen hatékony. A hidratáló ASTRID arcmaszk javítja a bőr hidratáltságát. Egyúttal megtartja rugalmasságát.

Összetétel

Aqua Butilén-glikol Glicerin Metil-glüceth-20 Trehalóz Caesalpinia spinosa gumi Hidrolizált caesalpinia spinosa gumi Nátrium-hialuronát Allantoin Alfa-glükán oligoszacharid Bioszacharid gum-1 Karbomer Citromsav Etilhexil-glicerin Hibiscus sabdariffa virágkivonat Inulin Panthenol Parfüm PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj Poliszorbát 20 Nátrium-metabiszulfit Tetrasodium EDTA Trometamin Undaria pinnatifida kivonat Fenoxietanol Kálium-szorbát Nátrium-benzoát Hydroxycitronellal

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Textil

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Hidratáló

Hatóidő

Hatóidő 0,17 perc
Kód:  KSPL4274
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592297008170
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15