Oldal frissítése

Aroma Moment Plummy Monster, 250ml

Szuper ár
1 390 Ft

Aroma Moment Plummy Monster, 250ml

Szeretnéd, hogy a bőröd hidratált és felfrissült legyen fürdés vagy zuhanyzás után? Akkor szerezd be a jól ismert DERMACOL gyengéd tusfürdőjét. A tusfürdő fő fókusza a következőre irányul: lágyító és frissítő szer. Ennek a tusfürdőnek komoly előnye, hogy nem tartalmaz alkoholt. Kellemes ápolást biztosít az egész testnek, segíti a regenerálódását és az illata is gyönyörű.

Aroma Moment Plummy Monster, 250ml tusfürdő fő jellemzői

  • DERMACOL tusfürdő segítségével a bőröd azonnal bársonyosan puha és tökéletesen hidratált lesz
  • lágyító és frissítő hatású
  • a termék összetétele a következő: alkoholmentes
  • űrtartalma: 250 ml

Összetétel

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Lactic Acid, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Stearic Acid, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Polyquaternium-7, Citric Acid, Tocopherol, Hidrogénezett növényi gliceridek citrát, CI 17200, CI 42090.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Lágyító, Frissítő

Összetétel

Összetétel jellemző Alkoholmentes
Kód:  SG1357
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003132763
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15