Oldal frissítése

Aquaint 500 ml - természetes fertőtlenítő folyadék

4,7 26 értékelés
4 390 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 4 390 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 4 120 Ft/db

Aquaint 500 ml - természetes fertőtlenítő folyadék

 Az Aquaint 500 ml természetes fertőtlenítő folyadék minden kisgyermekes háztartásban nélkülözhetetlen. A fertőtlenítőszer rendkívül hatékony fegyver a mindenütt jelen lévő baktériumok ellen, amelyek veszélyeztethetik a csecsemőket. Az Aquiant fertőtlenítőszer gyorsan és megbízhatóan működik, a baktériumok 99,9%-át elpusztítja rövid időn belül. Ugyanakkor teljesen természetes, mivel kizárólag vizet és természetes hipoklórossavat (HClO) tartalmaz. Védd meg gyermekedet a baktériumoktól már újszülött korától, amelyben segítségedre lesz ez az egyszerű, rendkívül hatékony fertőtlenítő folyadék.

Legfontosabb tulajdonságok

  • Gyorsan és hatékonyan pusztítja el a baktériumokat
  • Összetevője víz és hipoklórossav
  • Bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt
  • Újszülött kortól használható
  • Nem tartalmaz alkoholt, tartósítószert vagy ftalátokat

Univerzálisan használható

A természetes Aquaint 500 ml-es fertőtlenítő folyadék bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt, alkalmazható az érzékeny bababőrön is, valamint lenyelése sem okoz gondot. Alkalmazható kézen, bőrön, szájon és más tesztrészeken, illetve számos tárgyon is - cumikon, rágókákon, etetéshez használt eszközökön, játékokon. A babaszobában is használhatod a felületek fertőtlenítésére, illetve az etetésre használt helyiségekben, a nyilvános mosdókban és pelenkázókban. Gyermeked egészségére és nyugalmadra egyaránt vigyáz.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Konyhába

Típus

Tisztítószer típus Spray

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fertőtlenítő, Univerzális

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Általános, Kézfertőtlenítő

Rendeltetés

Rendeltetés Uniszex
Kód:  AVE089
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060284980233

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15