Oldal frissítése

APOTHECARY87 1893, 50 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

APOTHECARY87 1893, 50 ml

Az APOTHECARY87 1893 szakállápoló olaj könnyedén kellemes rituálévá teszi a borotválkozást, amelyre mindig örömmel fogsz készülni. Még akkor is, ha érzékeny a bőröd. Az értékes olajok és természetes összetevők előkészítik a szakállt a borotválkozáshoz, a kellemes illat pedig a mentális ellazulás érzését kelti. Az APOTHECARY87 olaj használata megkönnyíti a borotva vagy a penge egyenletes mozgását a bőrön, és könnyebbé teszi a szakáll ápolását, mint valaha.

Az APOTHECARY87 1893 szakállápoló olaj fő jellemzői

  • Az APOTHECARY87 szakállápoló olajat nem tesztelték állatokon
  • A speciális formula felpuhítja a szakállt, és megkönnyíti a penge kemény munkáját
  • Sérülés esetén olaj természetes antiszeptikus tulajdonságokat nyújt
  • Egyedi összetétele hidratálja a szakállt, és egyben regenerálja a bőrt
  • Az APOTHECARY87 1893 illatát kifejezetten kikapcsolódáshoz és lazításhoz tervezték

Egyedi összetétel a kettős hatásért

Az APOTHECARY87 olaj összetétel mélyen hidratálja a bőrt és puhítja a szakállt. A legjobb természetes olajok kombinációja a fertőtlenítő hatásokkal még kisebb sérülések vagy kiütések esetén is nagyon gyorsan megnyugtatja a bőrt. Az olaj állaga sűrű, így könnyebb felvinni az olajat.

Alkalmazás:
Borotválkozás előtt - nedvesítsd be a szakálladat meleg vízzel, majd cseppents néhány csepp olajat a tenyeredbe. Melegítsd meg az olajat és óvatosan masszírozd a borotválni kívánt területekbe. Ezután elkezdheted megigazítani a szakállt, vagy használhatod a borotválkozó gélt a rendkívül sima borotválkozáshoz. Borotválkozás után - cseppents néhány csepp olajat a tenyeredbe vagy az ujjaidra. Melegítsd meg az olajat, és finoman masszírozd bele a szakálladba. Ezután engedd hatni az összetevőket, és élvezd a regenerált bőrt és a hidratációt.

Összetétel:
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Parfum (Fragrance), Cedrus Atlantica (Cedarwood) Bark Oil, Tocopheryl Acetate, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Limonene, Benzyl Salicylate, Alpha-isomethyl Ionone, Eugenol, Citronellol, Geraniol

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Illatanyag

Illat Illatosított

Terméktípus

Terméktípus Olaj

Hatás

Hatás Hidratál
Kód:  HOL325
Termékszám:  5060401130534

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20