Oldal frissítése

ANGRY BEARDS Shower set Urban Twofinger Set 468ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ANGRY BEARDS Shower set Urban Twofinger Set 468ml

Bemutatjuk az ANGRY BEARDS Shower set Urban Twofinger férfi kozmetikai szettet hagyományos férfiaknak.  Ezt a cseh márkát sajátos, garantáltan nem szájbarágós kommunikáció jellemzi. Fás és fűszeres illat jellemzi. A csomagban találsz tusfürdőt, sampont és izzadásgátlót a férfi területekre. A készlet egy dizájnos dobozban van elhelyezve, így ideális ajándéknak is.

Az ANGRY BEARDS Shower set Urban Twofinger kozmetikai készlet főbb jellemzői

  • ANGRY BEARDS Shower set Urban Twofinger kozmetikai készlet a hagyományos férfiak számára készült
  • A márka jellegzetes kommunikációjáról ismert
  • Tartalmaz tusfürdőt, sampont és izzadásgátlót a férfi területekre
  • Teljes mértékben cseh eredetű
  • ANGRY BEARDS Shower set Urban Twofinger kellemes ajándékként örömet okoz majdegy szép ajándék

Nagyszerű gondoskodás a Shower Set Urban Twofinger készlettel

Az ANGRY BEARDS Urban Twofinger koncentrált tusfürdő a mindennapi alapvető higiéniához minden férfinak jó szolgálatot tesz. Frissítő élményt nyújt, intenzíven hidratál, lemossa a bőrt és eltávolítja a szennyeződéseket.Aktív szenet tartalmaz. Az aktív szenet is tartalmazó hajsampon mindent tartalmaz, amire a hajnak szüksége van, és garantálja a kíméletes, de alapos mosást. Mindkét termék illata fűszeres és fás, mandula, virágok, pacsuli, szantálfa, vanília és cédrus jegyeivel. Mindezt kiegészíti a férfi testrészek izzadásgátlója, amely finom illattal küzd a kellemetlen szagok ellen. Zsályát, matcha teakivonatot és zöld teát is tartalmaz. Élvezd a frissesség és az energia érzését az ANGRY BEARDS Shower set Urban Twofinger szettel.

A csomag tartalma:

Angry Beards Body & Balls Shower gel 230 ml
Angry Beards Hair Shampoo 230 ml
Angry Beards Antisweat 8 ml

Összetétel

Angry Beards Body & Balls tusfürdő - Víz, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Coco Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Nátrium-klorid, Glicerin, Parfüm, Vízben oldódó Babas olaj, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Patchouli Silica, PCA gliceril-oleát, Hidrolizált Caesalpinia Spinosa gumi, Caesalpinia Spinosa Gum, Tasmániai bors kivonat, Bambusz szénpor, Nátrium-hidroxid, Fenoxietanol, Trietilén-glikol, Nátrium-benzoát, Sorban, az Erős, Illatanyag-összetevők (alfa-izometil-ionon, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate Kumarin, Linalool).
Angry Beards hajsampon - víz, Nátrium-lauret-szulfát, Coco-Glucoside, ReplacedSentence36; ReplacedSentence58; PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, ReplacedSentence55; ReplacedSentence28; ReplacedSentence50; PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycol Distearate, Panthenol, Steareth-4, Caprylic/Capric Triglyceride Polyquaternium-7, ReplacedSentence34; ReplacedSentence51; Magnézium-aszpartát, Cink-glükonát, Inula Crithmoide növényi kivonat, ReplacedSentence46; Citromsav, Réz-glükonát, Illatanyag-összetevők (benzil-szalicilát, ReplacedSentence49; ReplacedSentence56; Linalool, Alfa-izometil-ionon), ReplacedSentence52; ReplacedSentence42; Trietanolamin.
Angry Beards Antisweat - Víz, Kukoricakeményítő, Hidratált szilícium-dioxid, ReplacedSentence62; ReplacedSentence75; Nátrium-kaproil/Lauroil-laktilát, Trietil-citrát, Kínai teafa kivonat (Matcha), Zsályakivonat, ReplacedSentence73; ReplacedSentence76; Poliakrilát keresztpolimer-6, ReplacedSentence65; Tejsav, T-Butil-alkohol, ReplacedSentence71; ReplacedSentence74; ReplacedSentence72;

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 468 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Típus

Típus Férfi

Tulajdonságok

Hatás Tisztító

Termék típusa

Termék típusa Tusfürdő

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Dezodor, Tusfürdő, Sampon
Kód:  KSDS2162
Termékszám:  8594205593303
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05