Oldal frissítése

ANGRY BEARDS Wolfie Belfort 100g

5 1 értékelés
5 290 Ft

ANGRY BEARDS Wolfie Belfort 100g

ANGRY BEARDS WOLFIE BELFORT pomádé

hajpomádé
a STÍLUSOS FRIZURA garantált.

Az ANGRY BEARDS Wolfie Belfort hajpomádé királyi fényt ad a hajadnak. Könnyű fixálást biztosít, de nem teszi ragacsossá a hajat, csak rendezi azt. Minden hajtípusra és hajhosszra alkalmas. Könnyen fésülhető, fűszeres és fás illatú. Csak vidd fel a hajzselét a hajtövektől a végekig, és fésüld meg a hajadat. Egyszerűen mosd ki a hajadból langyos vízzel. ANGRY BEARDS Wolfie Belfort hajzselé illik a hajadhoz.

ANGRY BEARDS WOLFIE BELFORT pomádé

ANGRY BEARDS Wolfie Belfort hajpomádé

A hajzselé, amely királyi fényt ad a hajnak

Fényrögzítést biztosít

Nem teszi ragacsossá a hajat, csak rendezi azt

Az ANGRY BEARDS Wolfie Belfort hajzselé minden hajtípushoz és hajhosszhoz alkalmas

A pomádé fűszeres és fás illatú

A Cseh Köztársaságban készült

ANGRY BEARDS WOLFIE BELFORT pomádé

rugalmas frizura

Az ANGRY BEARDS pomádéval gyengébb rögzítésű frizurát hozhatsz létre, amely nem tapad csomókba. Ezért olyan rugalmas hullámokat fésülhetsz, amelyek nem alkotnak merev sisakot a fejeden.

ANGRY BEARDS WOLFIE BELFORT pomádé

fényes hatás

Az alkalmazás után a frizura nagyszerű fényt kap, amely gondoskodik a megfelelő WOW hatásról.

ANGRY BEARDS WOLFIE BELFORT pomádé

pomádé mindenkinek

A pomádé egy népszerű styling eszköz, amelyet még a legnagyobb sztárok is használnak világszerte. Csatlakozz hozzájuk, és ragyogj egy nagyszerű frizurával.

ANGRY BEARDS WOLFIE BELFORT pomádé

MILLION DOLLAR

Ragyogni fogsz az egyhangú frizurák között. Rugalmasság, stílus és csillogás - mindez azért, hogy biztosan észrevegyenek.

ANGRY BEARDS WOLFIE BELFORT pomádé

KÖNNYŰ RÖGZÍTÉS ÉS MAGAS FÉNY

Vigyél fel ANGRY BEARDS Wolfie Belfort pomádét a tiszta hajadra, és hozz létre stílusos és rugalmas, magas fényű frizurát anélkül, hogy összeragasztanád a hajadat. A készítményben más elemek is találhatók, amelyek hidratálják és táplálják a hajat, így tartva azt csúcsformában.

Használata

Vegyél ki egy kicsit a pomádéból, és kend szét a kezedben. Ezután dolgozd bele a tiszta, száraz hajba a tövektől a hajvégekig. Végül formázd fésűvel.

ANGRY BEARDS WOLFIE BELFORT pomádé

Összetevők:

Voda, Ceteareth-25, Hidrogénezett ricinusolaj, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Octyldodecanol, Copolymer, Denaturált alkohol, Phenyl Trimethicone, Propylene Glycol, Glycerin, Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, C12-15 Alkyl Benzoate, Silicone Quaternium-18, Trideceth-6, Trideceth-12, Tetrasodium Iminodisuccinate, Fenoxyethanol, Nátrium-benzoát, Citromsav, Mica, Parfüm, Illatanyag-összetevők (Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene), Titándioxid (CI 77891).

Összetétel

Összetevők: Aqua, Ceteareth-25, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Octyldodecanol, VP/VA kopolimer, Alcohol denat., Phenyl Trimethicone, Propylene Glycol, Glicerin, Ammónium-akriluol-dimetil-turát/VP kopolimer, C12-15 Alkyl Benzoate, Szilikon Quaternium-18, Trideceth-6, Trideceth-12, Tetrasodium-iminodiszukcinát, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Mica, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, CI 77891.

Paraméterek

Típus

Termék típusa Hajformázó pomádé

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Rögzítés szöge

Tartás Könnyed fixáló hatás

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Rögzítés

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Tömeg

Tömeg 100 g (0,1 kg)
Kód:  KSVL7974
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594205591125
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05